Trådvægge til virksomhed

Her på siden finder du vores store udvalg af trådvægge, som kan bruges i mange situationer. De er nemlig lavet således, at man nemt kan opsætte og adskille hegnet. Desuden tillader de også for et hav af forskellige kombinationer, hvilket betyder de kan bruges i næsten alle virksomheder. Dertil fungerer de også til mange forskellige gøremål, da man altid kan skille det ad og lave det system man har brug for. Det er derved et praktisk redskab på en dynamisk arbejdsplads som hele tiden er i forandring. Hvad end det er et værksted eller en lagerbygning, kan de bruges. Her kunne man f.eks. indhegne sine dækreoler eller palleløftere for ekstra sikkerhed. Det er kun nogen af de mange virksomhedstyper som kan nyde gavn af trådvægge. De tilbyder nemlig god beskyttelse af inventar, hvilket er brugbart i de fleste virksomheder.

Modstandsdygtige afspærringshegn

Der er en grund til man bruger afspærringshegn, nemlig at man har noget som skal værnes. Det kan være stort maskineri, dog kan vi anbefale maskinbeskyttelse til dette. Hvis du har pallereoler med fyldte tøndepaller som indeholder diverse kemikalier, kan det være nødvendigt at værne fra uvedkommende. Samtidig kan det også formindske risikoen for en palleløfter påkører ens lagereoler. Vores trådvægge er yderst nemme at installere i virksomheden, og kræver ikke det store værktøj. Desuden indeholder de muligheden for uanede kombinationsmuligheder og er tilmed lette at slå sammen. Derved giver det altså et alsidigt og dynamisk redskab til nemt at indhegne diverse reoler og maskiner. I modsætning til mange andre installationer er trådvægge nemlig ikke boltret til gulvet og kan derfor let flyttes med de rette redskaber.

Afspærringshegn og tilbehør

Når du køber dit afspærringshegn hos AJ Produkter får du muligheden for at købe alle dele. Vi forhandler nemlig alt indenfor afspærringshegne og du kan derfor få dækket hele dit behov. Det betyder samtidig der ikke er behov for at købe andre steder. Det kan ofte være et problem, da ens afspærringshegn, enkeltdøre og stolper skal passe sammen. Hvis du vælger at købe din afspærring hos os, kan du forvente at alle delene passer sammen. På den måde kan de individuelle dele sammenkobles gnidningsfrit, hvilket øger både sikkerheden og brugsværdien. Et gennemgående stiludtryk giver desuden et mere professionelt udseende til dit afspærringshegn, hvilket kan opnås ved at købe delene i samme materialer.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe