Maskinbeskyttelse

Undgå at sidde stille - vælg en aktiv stol.

Shop nu

Fleksibel og sikker maskinbeskyttelse

I en produktionshal eller et værksted kan det være nødvendigt med maskinbeskyttelse. Maskinbeskyttelse er et gitter, der sættes uden om maskiner, der kan være farlige at komme for tæt på og afskærmer således maskinen.
Gitteret beskytter forbipasserende og har således til formål at skabe større sikkerhed og sørge for at ulykker undgås. Gitteret skærmer desuden maskinen mod vildfarne elementer, som potentielt kan gøre skade på maskinen og skabe farlige situationer for medarbejderne.
Med maskinbeskyttelse øges sikkerheden på arbejdspladsen og medvirker til et trygt og sikkert arbejdsmiljø for alle, der færdes i produktionshallen eller på værkstedet, hvor der arbejdes med maskiner, der potentielt kan være farlige.

Stort udvalg af maskinbeskyttelse

Hos AJ Produkter finder du et bredt udvalg af maskinbeskyttelse, uanset om du er ude efter helt almindelig maskinbeskyttelse eller de mere avancerede modeller med eksempelvis lås på. Vores løsninger er fleksible og kan således sættes sammen, så de passer til behovet for den enkelte maskine eller arbejdsplads.
Vi fører maskinbeskyttelse i flere modeller og størrelser, både som stående hegn og som døre der kan hænges enten til højre eller venstre. Således kan man vælge at afskærme en maskine blot på en eller flere sider, eller man kan lukke maskinen fuldstændig inde i et aflåst bur, så man er sikker på, at ingen, der ikke har indgående kendskab til maskinen, får forvildet sig ind på området og potentielt kommer til skade.
På de enkelte produkter kan du downloade dataark med information om godkendelser m.m., ligesom du kan orientere dig om vedligeholdelse af maskinbeskyttelserne. På dataarkene finder du desuden samlevejledning, som du kan benytte, når det nyindkøbte udstyr skal samles.

Maskinbeskyttelse til opdeling og sikker opbevaring

Maskinbeskyttelse, som også af og til kaldes maskine opbevaring, tjener ikke kun til formål at beskytte medarbejdere og maskiner men kan også bruges til at opdele arealer, så det klart og tydeligt fremgår, hvor et givent område starter og slutter.
Herudover kan maskinbeskyttelse bruges til at sikre opbevaringen på lageret, da gitteret kan fastgøres på reolen og sikre, at intet falder ud og ned fra hylderne. Det kan være livsfarligt at få genstande ned over sig fra store højder, og selvom der på langt de fleste lagre er et stort fokus på sikkerhed, kan det ske, at noget løsner sig og falder ned.
Heldigvis er det sjældent, men hvis man ønsker at sikre sig bedst muligt, kan man altså overveje at sikre lagerets reoler med maskinbeskyttelse, som vil fange faldende genstande.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe