Optimér transport op ad trapper med en effektiv sækkevogn til trapper

Med AJ Produkters smarte trappevogne er det ingen sag at få transporteret varer og tungt gods op ad trapper på arbejdspladsen, eller hos kunder der skal have leveret tunge varer som opvaskemaskiner, vaskemaskiner mm. Vores sækkevogne til trapper kommer i to forskellige modeller, MEYER og BOYER, der kan klare henholdsvis 150 kg og 200 kg i maks. belastning.
Vores trappevogne er designet til at skåne kroppen ved tunge løft op ad trapper og kommer med tre hjul på hver side, der sørger for en stabil kørsel. Hjulene er desuden i massivt gummi, hvilket sikrer en hård robusthed og god stødabsorbering. Disse egenskaber er alfa og omega, når man skal transportere tunge materialer eller varer op og ned ad trapper.

Få en trappevogn i høj kvalitet der får jobbet gjort

Vi har en trappevogn i en let aluminiumskonstruktion, der egner sig særlig godt til transport af lettere gods. Den er desuden forsynet med glideskinner i plast, fast lastplade, kuglelejehjul, bøjlehåndtag og to kørehåndtag. Dens robuste bøjlehåndtag sikrer et sikkert greb på ramper, trapper og lignende forhindringer, hvilket gør den ergonomisk og let at håndtere.

Vores sækkevogn til trapper er både til lettere og tungt gods

Skal du have transporteret tungere varer eller gods, har vi en sækkevogn til trapper i vores sortiment. Denne trappevogn kan klare helt op til 200 kg og er beregnet til trapper med en trinhøjde på 150-200 mm. Vores trappe model er fremstillet i en robust og stærk stålrørskonstruktion med en fast lastplade og en nedfældelig lastrampe. Uanset hvilken sækkevogn til trapper der passer bedst til dine behov, så vil du uden tvivl få effektiviseret både det daglige arbejde og de ergonomiske forhold med en sækkevogn til trapper fra AJ Produkter.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeVærktøjsskabe