Brug en bogreol til mange formål

En bogreol kan bruges til en lang række formål, både hjemme og på arbejdspladsen. Den klassiske løsning er selvfølgelig at opbevare bøger i den, enten fordi du ofte læser dem, eller fordi fyldte bogreoler skaber en hyggelig atmosfære. Du kan dog også opbevare mange andre ting i din bogreol, eksempelvis mapper, kasser, eller dekorative pynteting. En bogreol er derfor et meget klassisk og alsidigt møbel, som kan bruges til mange forskellige ting. Se vores store udvalg her på siden og find den reol der passer dig.

Forskellige typer bogreoler

Hos os finder du forskellige typer bogreoler, alt efter din smag og indretningsstil. Du kan vælge en der passer til dine øvrige kontormøbler, for at skabe en rød tråd i indretningen. Vi har bogreoler i forskellige typer træ, men du kan også vælge en klassisk hvid. Brug bogreolen sammen med kontorskabe og hav de ting du ofte bruger i reoler, mens de ting som du gerne vil gemme væk, kan ligge i skabene. Skal du bruge reoler til arkiv, så kan vores arkivreoler også være en løsning for dig. Du finder alt til indretning af kontoret her hos os.

Lille eller stor bogreol?

En bogreol kan fås i mange størrelser og her kan du finde alt fra mindre boghylder, til de helt høje bogreoler. De små er gode til at fremhæve få bøger, mens de helt store bogreoler er gode, hvis du har rigtig mange bøger der skal opbevares. Hver bogreol giver et forskelligt udtryk, så det er helt op til dig, hvad der fungerer bedst til dine behov. Du kan vælge en klassisk bogreol, eller en af dem der hænger på væggen, hvis du gerne vil frigøre gulvplads og skabe luft omkring møblerne. Brug en bogreol med en lænestol eller sofa i et hyggeligt læsehjørne, eller brug den bag skrivebordet, til dine opslagsværker. Mulighederne er mange, så tag et kig her på siden og find din næste bogreol.