Gode flyttekasser til mange formål

Hos AJ Produkter tilbyder vi gode papflyttekasser til skarpe priser. Flyttekasserne kommer i pakker af 10 og er nemme og ligetil at samle, så man sparer tid under flytningen. At flytte kan være krævende og stressende for enhver, men med vores papkasser er det let og enkelt at komme i gang. Hvis man køber den klassiske flyttekasse lavet af bølgepap, kan man hurtigt starte med at pakke ned. Med de 10 store flyttekasser kan man hurtigt få pakket store mængder indhold ned – og være klar til at flytte på kort tid.
Flyttekassernes mål er på 580x350x380 mm. Der er med andre ord god plads til mange artikler og flyttesager i hver boks. Man kan købe flere flyttekasser afhængig af, hvor meget der skal pakkes ned. Flyttekasser er et rigtig godt redskab, når det gælder om at nemt og enkelt få skubbet flytningen i gang. Køb flyttekasser i høj kvalitet fra AJ Produkter og få en nem og ligetil flytning, hvor du ikke belaster og beskadiger kroppen.

Praktiske flyttekasser til ethvert behov

Vores flyttekasser er nemme at samle og praktiske til brug ved flytning. Vi har både små og store flyttekasser, som man kan vælge at kombinere efter behov. Den lille flyttekasse er god til transport af tryksager i A4-størrelser og andre mindre artikler, mens de store flyttekasser kan bruges til tungere ting som bøger, køkkenting mm.
Takket være hurtigbunden kan man samle kassen på få sekunder med et let tryk på siderne. Både den lille og store flyttekasse er beregnet til brug ved flytning og transport. Uanset hvilken størrelse flyttekasse man vælger, er man med vores praktiske flyttekasser fra AJ Produkter hurtigt klar til at flytte.

Store og små flyttekasser til enhver form for flytning og transport

Flyttekasserne kommer i to størrelser med forskellige mål og dimensioner. De kan med fordel kombineres og bruges til forskellige typer indhold. Både de små og store flyttekasser er yderst velegnede til transport og nedpakning af diverse slags indhold.
Takket være kassernes forskellige mål har man mulighed for at tilpasse til egen flyttesituation. Uanset om man har meget eller lidt indhold, der skal flyttes, har man med flyttekasserne en nem løsning til nedpakningen. Køb flyttekasser og kom hurtigt videre med flytteprojektet.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe