Bølgepap på rulle sikrer effektiv beskyttelse under transport

Mangler du en god og praktisk løsning til beskyttelse af materialer, ejendele eller varer under transport? Så er bølgepap i rulle et rigtig godt hjælpemiddel til mange forskellige situationer, hvor genstande skal transporteres sikkert og forsvarligt. Det gælder både under flytninger, hvor man skal have genstande pakket kompakt i flyttekasser, ved udlevering af skrøbelige varer i butikker, eller ved erhvervstransport af alle slags varer, gods eller materialer.

Bølgepap er et ideelt redskab til sikker pakning under flytninger

Har du mange genstande i dit hjem, der har høj affektionsværdi? Eller porcelæn der for alt i verden ikke må gå i stykker under transport? Så er bølgepap på rulle en kær ven til enhver flytning, hvor man skal flytte skrøbelige genstande fra A til B. Med en beskyttelsesemballage i bølgepap er du sikret stærkt materiale, der giver fantastisk beskyttelse mod tryk og slag.
Du skal derfor ikke være nervøs, hvis du støder mod et skarpt hjørne. Med en bølgepap rulle fra AJ Produkter er dine værdigegenstande forsvarligt og sikkert pakket, så dine genstande ikke går i stykker under transport. Rullen kan fås i forskellige bredder og sørger for, at dine materialer kommer intakte fra A til B – også hvis du er uheldig og slår dine flyttekasser mod skarpe hjørner eller kanter.

Emballage i bølgepap til butikker

Sælger du køkkenservice, fine pynteting eller andre ting i glas? Så er det værd at overveje, om butikken skal investere i emballage i bølgepap, der sikrer, at kunderne ikke kommer hjem med ridset eller ødelagte varer, fordi varerne gnidder mod hinanden i vareposen under transporten. Kunderne kan også risikere at banke posen ind i skarpe kanter under hjemtransporten, hvilket nemt kan resultere i, at deres nye varer bliver beskadigede.
Det er derfor en rigtig god service fra butikkens side at beskytte varerne med bølgepap, så kunden kan få varerne sikkert hjem uden at være nervøs for ridser eller skader. Giv dine kunder den ekstra service, og du vil helt sikkert kunne mærke det på kundetilfredsheden og det store smil, du modtager, når du rækker kunden posen med deres indpakkede varer.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe