Plastlommer i A4 og A5 størrelser i høj kvalitet til afmærkning af paller

Uanset hvad du skal have afmærket, er det vigtigt at beskytte mærkningen med plastlommer i høj kvalitet. Så er du sikret, at informationsteksten er til at læse i alt slags vejr og at mærkningen ikke bliver beskadiget under transport eller opbevaring.
Med vores praktiske plastlommer til paller, pallerammer og palleklodser er mærkningen af dine varer eller dit gods godt beskyttet under alle tænkelige forhold. Der er nemlig en lang række faktorer, der kan gøre teksten ulæselig, hvis mærkningen ikke er beskyttet. Du kan risikere at få beskadiget de vigtige dokumenter ved uheld under transport, dårligt vejr, eller forkert håndtering af varer eller gods. Den bekymring slipper du for med følgeseddellommer og praktiske plastlommer i høj kvalitet fra AJ Produkter.

Mærk forskellen med plastlommer med glasklar forside

Vores plastlommer er lette at fastgøre og kommer i 100-pak, så der er masser af plastlommer til rådighed. De praktiske plastlommer kommer både i en variant, der egner sig til trådvogne, gittervægge og lignende, samt en variant, der anvendes til paller, pallerammer og palleklodser. Disse plastlommer i A4- og A5-format har en smart kant, der gør ophængningen på pallerammen utrolig nem.

Beskyt dine C5 følgeseddellommer med praktiske plastlommer

Mangler du en effektiv løsning til beskyttelse af følgesedler? Så er vores følgeseddellommer en ideel mulighed. Vores selvklæbende følgeseddellommer i C5 kommer i 1000-pak og har en transparent forside, der gør det nemt at læse indholdet på den beskyttede forside. Følgeseddellommerne har et standardtryk med sort tekst på rød baggrund og kommer med lommer, der er specialdesignet til transportdokumenter på vareforsendelser.
Den perfekte løsning for dig, der gerne vil have dine følgesedler lige ved hånden og være sikker på, at indholdet på siden er godt beskyttet og altid nem at læse uanset hvilke situationer, der skulle opstå under transporten.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe