Få overblikket hurtigt og nemt med en tællevægt i høj kvalitet

Mange virksomheder har brug for nem og præcis afvejning af materialer, varer eller lignende. Det gælder især virksomheder, hvor vareprisen er bestemt af varens vægt. Særligt i supermarkeder og kiosker, hvor det er kunderne, der foretager vejninger ved frugt og grønt, bland-selv-slik mm. er det vigtigt at have en fleksibel og brugervenlig vægt, der hurtigt og ligetil kan vise kunderne, hvad deres varer vejer. Så ved kunderne altid, hvad deres varer koster, inden de går op til kassen, hvilket gør deres indkøbsoplevelse og dermed virksomhedens serviceniveau bedre.

Tællevægte til forskellige behov

Skal du bruge en tællevægt til at afveje breve på et posthus? Eller måske til at veje slik i en bland-selv afdeling? Så kan du med fordel vælge en tællevægt, der er særligt egnet til afvejning af mindre genstande eller varer. Skal du bruge tællevægte, der skal kunne afveje tungere materialer eller varer, så kan du få en vægt med en maksimal vægtkapacitet op til 6 kg.
Vores tællevægte kommer med flere praktiske funktioner, der gør afvejningen nemmere og mere fleksibel. Nogle modeller har en smart tarafunktion, der gør det nemt at afveje varer og materialer i beholdere ved at kunne nulstille vægten, efter opbevaringsbeholderen er kommet op på vægten. Du kan ligeledes indstille vægten til forskellige vejeenheder, hvilket er en praktisk og smart funktion til internationale virksomheder.

Få en praktisk bordvægt som tællevægt

Mangler du en praktisk og lille vægt til et bord? Så kan du også finde en smart bordvægt i vores sortiment, der gør det nemt og ligetil at veje små genstande ved borde. Den oplagte vægt til posthuset, eller virksomheden der sælger små varer i små mængder. Den smarte bordvægt har en praktisk tællefunktion og kan både anvendes med den medfølgende strømadapter eller 6 x AA-batterier. (medfølger ikke)
Med andre ord har vi forskellige løsninger til afvejning i vores sortiment, der passet til flere forskellige virksomheder og behov. Det er bare at gå på opdagelse i vores udvalg og finde den tællevægt, der passer bedst til jeres specifikke ønsker og behov.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe