Nem afvejning med en digital pakkevægt i høj kvalitet

Arbejder du i en virksomhed, hvor præcis og nøjagtig afvejning af breve eller pakker er vigtigt? Så sørg for at investere i en praktisk digital pakkevægt fra AJ Produkter i høj kvalitet. Så har du altid en smart løsning lige ved hånden, når du skal afveje breve eller pakker. Det perfekte redskab til posthuse og virksomheder, hvor der ofte sendes breve og/eller pakker ud til kunder, hvor man altid skal kende pakkens vægt.

Nøjagtig afvejning hver gang med en pakkevægt

Med en digital pakkevægt fra AJ Produkter er det ingen sag at veje pakker og breve nemt og ligetil inden afsendelse. Så kender du både vægten på pakkens indhold, såvel som prisen der skal betales for afsendelse. Vores pakkevægte kan både bruges på gulv eller bord. De kommer med et stort og tydeligt LED-display, der viser pakkens vægt præcist og klart. Det er derfor meget nemt at aflæse belastningen på vægten, hvilket gør, at du hurtigt kan notere pakkens vægt og gå videre til næste afvejning.
Vægtene er nemme at rengøre, meget slidstærke og kommer med vejeplader i rustfrit stål. De har med andre ord en god holdbarhed og kan holde til det meste. Du skal derfor ikke være nervøs for at anvende pakkevægten i hårde miljøer, da vægtene er ret robuste og slidstærke.

Digital pakkevægt med eller uden batterier

Ønsker du en pakkevægt, der drives af en adapter, eller en pakkevægt der får strøm fra batterier? Så skal du huske at læse produktspecifikationerne her på siden, da vi både har en digital pakkevægt med batterier (som ikke medfølger i købet) og en pakkevægt der kan drives af den medfølgende 230 V netadapter. Denne pakkevægt kan dog også drives af 6 x AA-batterier, så det er helt op til dig, hvilken form for strømforsyning, du foretrækker.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe