Tilbehør til omklædningsskabe

få et vindende omklædningsrum

Syv trin til et vindende omklædningsrum

Læs vores guide

Hylde til omklædningsskab

I et omklædningsskab er det praktisk med en hylde eller to, hvor medarbejderne kan lægge deres tøj og andre personlige ejendele. Det kan dreje sig om en taske, en pung, en telefon eller andre ting, og med en hylde er der mere styr på tingene, end hvis det blot lå på bunden af skabet. En kedeldragt vil man måske vælge at hænge på en bøjle eller en knage i skabet, mens man med et par bukser måske foretrækker at lægge dem sammen og anbringe dem på en hylde i skabet.

Skillevæg til omklædningsskab

Et andet meget anvendeligt stykke tilbehør til omklædningsskabe er en skillevæg. En skillevæg til omklædningsskab kan bruges til at adskille arbejdstøjet fra sit private tøj, så det pæne tøj ikke bliver snavset af at hænge lige op og ned ad beskidt arbejdstøj.
En skillevæg kan også være aktuel, hvis man er to, der deles om et omklædningsskab. Med skillevæggen skaber man reelt to rum i det samme rum, og det kan altså være en mulighed, hvis man ikke har mulighed for at give hver enkelt medarbejder sit eget skab.

Sko og hattehylde til omklædningsskab

I et omklædningsskab er det praktisk med en sko- og hattehylde. I dag går de færreste med hat, men alligevel ser man stadig betegnelsen hattehylde. Selvom vi ikke længere går med hat, kan hylden dog stadig bruges, men primært til at sætte sine private sko på, som man havde på, da man mødte på arbejde.
Når arbejdsdagen er slut, kan man tage sine egne sko på og sætte arbejdsskoene på sko- og hattehylden. Alternativt kan man sætte sine sko i bunden af skabet og i stedet bruge hylden til at lægge sin taske eller andre personlige ting på, mens man arbejder og genstande som høreværn, handsker og andre ting, når arbejdsdagen er slut.

Nøgle- og nummerbrikker til omklædningsskab

Hver medarbejder har sit eget skab, og for at kunne finde sit skab er det hensigtsmæssigt at nummerere skabene og de tilhørende nøgler. På den måde er der styr på, hvem der har hvilket skab, og man kan hurtigt finde sit eget skab.

Spejle til omklædningsskab

I et omklædningsskab er det hensigtsmæssigt med et lille spejl, så man lige kan tjekke sin fremtoning, inden man går i gang med arbejdet. På samme måde kan man også bruge det til at sikre, at man ser pæn ud, inden man skal hjem til sin kæreste efter endt arbejdsdag eller måske ud at handle.