Sokkel til omklædningsskab

I virksomhedens omklædningsrum kan medarbejderne skifte fra deres civile tøj til arbejdstøj, når de møder på arbejde og igen skifte til deres eget tøj, når arbejdsdagen er slut og man skal hjem. I omklædningsskabet kan man have sit arbejdstøj liggende, mens man har fri og sit civile tøj, mens man arbejder.
Det er praktisk at løfte omklædningsskabet en smule op fra gulvet, således at man får en bedre højde at stille sine sko på og desuden får et mindre bastant udtryk på møblementet i omklædningsrummet.
Til at hæve skabet op fra underlaget kan man benytte sokler og ben, som skabet kan stå på. Både sokler og ben findes i forskellige modeller, og hos AJ Produkter har vi et bredt udvalg af begge dele.

Sokkel til skab

Med en sokkel til skab løftes skabet op og hulrummet under skabet dækkes med en liste. På den måde kan der ikke falde nøgler og andre genstande ind under skabet, og der kan heller ikke samle sig skidt og støv. Dermed er en sokkel en både praktisk og pæn løsning til hævning af omklædningsskabe.

Benstel til skab

I stedet for en sokkel kan man også vælge et benstel. Med et benstel er der tale om fire ben, der er sat sammen med tværgående bjælker. Her skal man ikke rode med fire enkeltstående ben men blot sætte skabet oven på det allerede samlede benstel, og så har man løftet omklædningsskabet op.

Benstel til omklædningsskab

En tredje mulighed kan være at vælge et bænkstel til sit omklædningsskab. Her er der tale om en benstel men med tilføjelse af en smal bænk, man kan sidde på og snøre sine sko eller måske få en sludder med sin kollega efter fyraften. Er der tale om omklædning i fodboldklubben kan der være behov for et lille hvil efter kampen.
Hos AJ Produkter har vi et bredt udvalg af både sokler og ben til omklædningsskabe, og her kan du finde det, du skal bruge til omklædningsskabene, uanset om det gælder arbejdspladsen, sportsklubben eller svømmehallen. Se vores sortiment her på siden og bestil allerede i dag, vi står klar til at sende din bestilling afsted.