Afspærringsbånd

tips til et lettere arbejde

Vil du gøre dit arbejde lidt lettere?

Læs vores artikler og få gode råd

Afspærringsbånd i flere farver

Afspærringsbånd kan være praktisk ved flere anledninger. Har man eksempelvis et lagersalg, kan det være nødvendigt at afspærre områder, som kun personalet har adgang til. Det kan også dreje sig om en reception, hvor der er behov for at inddele lokalet i flere områder. Også på messestanden kan det være aktuelt af afgrænse virksomhedens stand med afspærringsbånd.
Til koncerter eller ved andre offentlige miljøer kan afspærringsbånd være relevant for at holde styr på mængderne af mennesker, som skal ledes rundt, og hos AJ Produkter har vi flere forskellige afspærringsbånd til disse formål. Båndene findes i flere farver, og drejer det sig eksempelvis om en gallapremiere på en film er det på sin plads med et flot, rødt afspærringsbånd.

Afspærringsbånd med gul/sort bånd

Er der derimod tale om et bånd der skal indikere fare eller at man af andre grunde absolut ikke må træde ind på et bestemt område, kan man vælge et afspærringsbånd med gul/sort bånd. Farvekombinationen er ikke tilfældig, for netop sort og gul er de to farver, der er lettest at læse sammen, og netop derfor benyttes denne farvekombination ofte, når der er tale om et godt tilbud eller altså fare.
Sort og gul og også humlebiens farve, og farverne har til formål at advare potentielle rovdyr om, at byttet er både bevæbnet og farlig. I supermarkedernes tilbudsaviser gælder det om at fange forbrugernes opmærksomhed, og det gøres altså effektivt med farverne sort og gul.

Billig afspærringsbånd

Hvis du er ude efter billigt afspærringsbånd, er du kommet til det rette sted, for vores priser kan hamle op med de fleste, og det samme gælder for kvaliteten. Du kan derfor trygt gå op opdagelse i vores sortiment af afspærringsbånd og de mange farver, du kan vælge mellem. Hos AJ Produkter finder du også afspærringsstolper med bånd.

Afmærkningsbånd

Afmærkningsbånd bruges til netop at afmærke områder, og ofte er der tale om steder, hvor der foregår noget, hvor forbipasserende skal være opmærksomme. Det kan dreje sig om ulykkessteder eller i forbindelse med et løb, hvor løberne ikke må være i tvivl om, hvilken vej de skal løbe, og hvor tilskuerne ikke må træde ind på områder, hvor de kan risikere at være i vejen. Her kan man binde båndet fast til eksempelvis et hegn eller man kan benytte afmærkningsstolper med bånd.

Afspærringsmateriale

Hos AJ Produkter finder du også forskellige typer af afspærringsmateriale som eksempelvis afspærringshegn- og barrierer. Kort sagt fører vi alt, hvad du har brug for til afmærkning og afspærring.

Gå ikke glip af disse kategorier

StumtjenereSofabordeReceptionsdiske og skranker