Køb en skuffekassette til under skrivebordet

På et kontor har man meget ofte brug for skuffer til skrivebordet, hvor man kan opbevare forskellige ting, man har brug for i det daglige arbejde. Det kan dreje sig om papirer, kataloger, hæftemaskine, hullemaskine, ekstra kuglepenne eller kabler. Man kan også bruge skuffen til at have personlige ting som håndcreme, notater eller måske lidt snacks liggende.
Her kan man naturligvis vælge et skrivebord med indbyggede skuffer, men endnu smartere er det med en skuffekassette, man kan bruge, hvor der nu er behov for det. På den måde har man et fleksibelt skuffemøbel, og det kan være praktisk, da det trods alt ikke er alle, der har behov for skuffer, og da kan man blot rulle skuffekassetten hen til det skrivebord, hvor man har behov for skuffer.

Smart skrivebord opbevaring med skuffer under skrivebord

En skuffekassette er en smart opbevaringsløsning med skuffer til skrivebord, netop fordi den er fleksibel. Dermed kan man let rulle kassetten hen i virksomheden depotrum, når man ikke har brug for den, og finde den frem igen, når en ny medarbejdet ansættes og der er behov for opbevaring med skuffer under skrivebordet.

Sorte og grå skuffeelementer og skuffekassetter under bordplade

Hos AJ Produkter finder du flere forskellige skuffer til brug under skrivebord, og vores modeller findes i flere farver. Her er især sort og grå skuffeelementer populære, for de passer ind de fleste steder, og herudover ses ridser og snavs mindre på sort og grå end eksempelvis hvid.

Skuffer og skuffereoler på hjul til skriveborde

En skuffereol på hjul kan også være værd at overveje, hvis man allerede har et skrivebord men ingen skuffer. Fremfor at gå ud at købe et helt nyt skrivebord med skuffer, kan man da blot købe et skuffeelement, man kan placere under skrivebordet.
Et skuffeelement kan også være et fint lille møbel i sig selv og bruges som et lille bord, hvor man kan lægge ting fra sig eller måske have en grøn plante eller en lampe stående. Der er med andre ord intet i vejen for at bruge en skuffekassette andre steder end lige under skrivebordet.
Se vores udvalg af skuffeelementer her på siden og bestil med få klik allerede i dag. Vi sidder klar til at tage imod din bestilling, og har du spørgsmål til vores skuffeelementer eller andre af vores produkter, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller i chatten, hvor vi sidder klar til at hjælpe.