Makuleringsmaskine i høj kvalitet til kontoret

Med en kraftig og effektiv makuleringsmaskine fra AJ Produkter er kontoret klar til at makulere de overflødige dokumenter. Vi har makulatorer med automatisk start- og stopfunktion, hvilket sikrer en effektiv makulering af papir. Den kraftige makulator har mange smarte funktioner indbygget, hvilket giver en god oplevelse, hver gang man bruger den. Sikkerhedsklassifikationen kan variere fra produkt til produkt.
Sikkerhedsklasse P2 (strip-cut) er en lavere klasse og er derfor mere udbredt som makulator til hjemmebrug. Denne type makuleringsmaskine makulerer i 4 mm bredde strimler og anbefales til interne dokumenter, som skal gøres ulæselige. Sikkerhedsklassifikation P4 (cross-cut) anbefales til ekstra følsomme og fortrolige informationer, eksempelvis persondata og/eller kreditkortinformation.

Effektiv makulator til hjemmebrug

Er du på udkig efter en lille makulator til privat brug? Så kan du finde en makulator model i vores sortiment, der er lille og kompakt. Denne model er perfekt til hjemmekontoret eller en lille arbejdsplads, hvor der ikke er uanede mængder opbevaringsplads. Modellen kommer med automatisk start- og stopfunktion og er desuden lydsvag, så man undgår for meget støj.
Den lille makulator har et højt sikkerhedsniveau, og den registrerer selv, hvornår der indføres papir. Det makulerede papiraffald tømmes nemt takket være det store vindue på forsiden. På denne måde har man altid overblik over, hvornår papirkurven skal tømmes.

Effektiv makulering af papir med vores makuleringsmaskine

Den rimelige makulator pris gør, at alle har råd til sikker afskaffelse af følsomme dokumenter. Køb en makulator til hjemmet eller kontoret, hvis du har brug for sikker og effektiv eliminering af papir, der er nem at komme af med. En makulator både godt for datasikkerheden i jeres virksomhed, samt jeres arbejdsmiljø og interne struktur.
Både firmaer og privatpersoner kan med fordel makulere følsomme dokumenter og sikre, at de ikke falder i de forkerte hænder. Køb en makulator med hjul til maksimal fleksibilitet, hvis du har brug for at kunne rykke rundt på maskinens placering. På den måde undgår man at skade kroppen ved at flytte rundt på den.