Tag strukturen til nye højder med et effektivt registersystem

Et registersystem medvirker til at skabe struktur over informationen i virksomheden – på kontoret såvel som på lageret, i produktionen, hotellet, supermarkedet eller restauranten. Det robuste og funktionelle design kan bruges selv i krævende arbejdsmiljøer.
Et registersystem kan bruges som opslagsværk i for eksempel supermarkedet, eller bruges til at videredele vigtig information fra forskellige afdelinger. Vi tilbyder blandt andet vægstativer, bordstativer og bladrestativer - alle i høj kvalitet med både design og funktionaliteten i top. Registersystemerne kommer blandt andet med A4-lommer, hvilket gør, at man nemt kan læse hvad der står, samtidig med at redskabet ikke optager for meget plads.

Få et praktisk registersystem til arbejdspladsen

På mange arbejdspladser er det rigtig vigtigt at have fleksibelt overblik over virksomhedens informationer. Med et registersystem fra AJ Produkter kan man nemt videredele information mellem medarbejdere. De kan bruges som opslagsværk over alle varerne i butikken eller som gæsteliste på hotellet.
Uanset hvad man har brug for at få struktureret, er registersystemet i A4 en perfekt løsning. Lommerne til registersystemet kommer i A4 størrelse og i forskellige farver såsom: rød, sort, hvid, blå eller sølv. Man kan vælge en kraftig, spændende farve som rød, hvis man føler sig eventyrlysten eller holde sig til en klassisk sort eller hvid, hvis man ønsker en stilren klassisk farve, der passer ind i ethvert kontormiljø.

Bordstativer – det oplagte registersystem

Vores bordstativer placeres frit på en bordplade og kan nemt bladres igennem takket være vinklingen på stativet. Stativet kan flyttes frit, når der er brug for det, hvilket gør den meget fleksibel og praktisk. Et bordstativ virker perfekt til receptionen, i restauranten, eller på hotellet, når der hurtigt skal findes informationer og priser, samtidig med at man snakker med kunder. Det enkle og stilrene design gør, at bordstativet passer ind i mange typer rum, hvor det også er med til at give et stilrent pift til indretningen.
Bladresystemet sikrer, at man har informationen lige ved hånden, uanset om det er i receptionen, på kontoret eller ved kassen i supermarkedet. Det er nemt og hurtigt at bladre igennem og finde informationen eller de nødvendige stregkoder hurtigt.

Prøv vores vægstativer i høj kvalitet

Med et praktisk vægstativ fra vores sortiment kan man stå op og finde den information, man søger. Denne type registerstativ er perfekt til arbejdsmiljøer, som er i konstant bevægelse. Når man lige hurtigt er nødt til at tjekke en ting på vej fra det ene sted til det andet, er vægstativet eller registersystem med flexarm en fantastisk løsning.
Vægstativet kan monteres på væggen med skruer, eller blot fastsættes på en metaloverflade med den indbyggede magnet. Dette er en enkel og praktisk måde at få sin information, når man ikke har tid til at sætte sig ned ved computeren.