Flot dokumentholder til skrivebord

Har du svært ved at holde styr på de vigtige dokumenter på kontoret? Eller døjer du med nakkesmerter som følge af ubehagelige læsepositioner? Vores dokumentholdere hjælper med at holde dokumentet lige foran dig. På denne måde skabes der maksimal komfort hos læseren, når der skal læses dokumenter. Derved mindskes ubehag i nakken, der kan lede til ømhed eller skader. Dokumentholderen er stabil og sørger for, at man arbejder på en behagelig måde ved computeren.
Ved at øge komforten ved skrivebordet kan man øge effektiviteten og trivslen på arbejdspladsen. Dokumenterne holdes på plads og placeres på den måde, man selv ønsker. Dette forebygger blandt andet hold i nakken, og andre typer belastninger der kan opstå ved lang tids brug af computer. Det har aldrig været nemmere at sikre en god arbejdsposition ved skrivebordet.

Høj fleksibilitet med vores selvstående dokumentholder til skrivebord

Dokumentholderen kan selv stå frit på skrivebordet og kommer i et lækkert sølvfarvet design, der passer ind til mange kontortyper. Man får nemt og ligetil overblik over dokumentet med dokumentholderen. Udover funktionaliteten får man med den selvstående dokumentholder også et stilrent design, som giver skrivebordet et professionelt udseende.
Man kan vinkle dokumentholderen og låse den i forskellige positioner for at få den indstilling, som passer bedst til den enkelte person. Den transparente, magnetiske lineal sørger for at holde dokumentet fast og sikrer læseren en god læseposition.

Dokumenter med optimal læseretning

Dokumentholderen kan stå selv og kan derfor placeres i den retning, som passer én bedst. Justeringen af læseretningen medvirker til en afslappet nakke og mindsker risikoen for arbejdsskader. Det er nemt at holde overblik over både computerskærm og dokument med en dokumentholder fra AJ Produkter.
Holderen kan placeres hvor som helst på skrivebordet, hvilket leder til mange spændende indretningsmuligheder. Man kan også bruge dokumentholderen til hjemmekontoret for at skabe et flot udtryk.