Magasinholder til gulv i sort

I mange virksomheder i industrien har man brochurer om de produkter, der fremstilles og sælges, så kunder og potentielle kunder kan se, hvad der er tale om, og hvordan produkterne kan hjælpe dem. I et receptionsområde kan det være oplagt at have et udvalg af brochurer stående, så kunder og gæster af huset kan tage en brochure og læse i, mens de venter.
Her kan en fritstående magasinholder være sagen, for her kan man udstille mange forskellige brochurer, og holderen kan stå frit og flyttes rundt efter behov.
Når virksomheden skal på messe, er det vigtigt at have brochurer med, man kan dele ud til interesserede for at vise produkterne frem. Her er en magasinholder næsten uundværlig, da brochurerne ellers må ligge på et bord, hvilket er uhensigtsmæssigt, da bordene skal bruges til at sidde ved og drøfte potentielle nye ordrer eller samarbejder.

Brochurestativ med og uden hjul

Brochurestativer findes både med og uden hjul, og har man ofte brug for at flytte stativet, kan det være en mulighed at vælge et stativ med hjul. Da kan man let køre stativet med brochurerne rundt og placere det, hvor det nu passer.
Hvis man derimod ved, at holderen altid skal stå det samme sted, er hjul ikke nødvendigt, og da kan man vælge en model uden hjul.

Drejbar magasinholder til gulv

Både i virksomhedens receptionsområde men i særdeleshed også på messestanden kan det være en fordel med en magasinholder, der kan drejes. På den måde kan man betragte de forskellige brochurer og magasiner uden selv at skulle bevæge sig men altså blot dreje stativet, præcis lige som med humørkortene hos boghandleren eller postkortene i souvenirbutikken.

Store- og små gulvmagasinholdere

Magasinholdere findes i flere størrelser, og hvis virksomheden har mange forskellige produkter og dermed mange brochurer, kan det være nødvendigt med en stor magasinholder til gulv, hvor der kan være mange brochurer og datablade. Har man kun ganske få, kan det være tilstrækkeligt med en lille model. Alternativt kan man vælge at købe flere små magasinholdere, som kan placeres rundt omkring på messestanden eller i nærheden af de produkter, de omhandler.
Hos AJ Produkter har vi et bredt udvalg af brochureholdere, der er oplagte til messestanden eller virksomhedens receptionsområde. Se vores store udvalg her på siden og bestil magasinholdere allerede i dag. Vi sidder klar til at tage imod din bestilling og hjælpe, hvis du har spørgsmål.