Magasinholder til væg

En væghængt magasinholder er en både praktisk og overskuelig måde at opbevare aviser, brochurer og magasiner både hjemme og på arbejdspladsen. Mange virksomheder abonnerer på både aviser og forskellige fagblade, og dem kan man med fordel sætte i en magasinholder.
Med en væghængt magasinholder er der styr på publikationerne, og de ligger ikke og roder i en bunke på et bord eller i en skuffe eller et skab. Med en magasinholder kan man let se, hvilke blade man har, det er let at få fat i dem og de optager ikke bordplads.

Brochure- og avisholdere til væggen

En væghængt magasinholder kan være aktuelt flere forskellige steder i virksomheden. I receptionen kan den være et godt valg til virksomhedens brochurer, som besøgende kan læse i, mens de venter. I frokoststuen kan man have de daglige aviser og relevante fagblade, og på kontorerne kan magasinholderen bruges til både brochurer, fagblade og andre relevante magasiner.
Også derhjemme kan det se smart ud med en væghængt magasinholder, og også her er det praktisk at kunne se, hvad man har og let at kunne få fat i det blad, man gerne vil læse. Mange vælger at opbevare aviser og blade i en kurv eller en gammeldags avisholder, men for at spare plads og opnå en bedre overskuelighed samt ikke mindst et smart look kan det altså være værd at overveje en væghængt magasinholder.

Nem montering af væghængte magasin- og brochureholdere

De fleste væghængte magasinholdere er lette af montere og kan monteres af de fleste, der kan betjene en boremaskine. Med få skruer og rawplugs er holderen oppe at hænge, og man kan glæde sig over let at kunne komme til sine aviser og magasiner.

Magasinholder til væg i metal

Mange magasinholdere er fremstillet i metal, men ses dog også i andre materialer som eksempelvis plast. En magasinholder i metal er praktisk, da man her let kan komme til at gribe fat om magasinerne, som her ikke står nede en kasse, som det ofte er tilfældet med magasinholdere af plast. En væghængt magasinholder i metal er desuden mere holdbar end en model i plast, som lettere kan gå i stykker.

Magasinholder til væg i sort eller gennemsigtig

Hvis man ikke synes, en magasinholder i metal er sagen, kan man vælge en model i sort eller gennemsigtig plast. Disse modeller kaldes også brochureholdere, og disse kan være oplagte til virksomhedens brochurer, da de præsenteres pænt og der er mange rum.