Guide: vælg de rette omklædningsskabe

Vælg de rette omklædningsskabe

Hos AJ Produkter finder du et bredt udvalg af garderobeskabe og smårumsskabe til omklædningsrum og arbejdspladser. Skabene fremstilles på vores egne moderne fabrikker. Ved at kontrollere hele processen - fra design til færdigt produkt - kan vi tilbyde dig som kunde høj kvalitet og hurtige leverancer - til en god pris.
Vi har både metal- og laminatskabe i mange forskellige designs - alt fra enkle basismodeller til mere eksklusive varianter med masser af smart tilbehør. Nedenfor præsenterer vi vores forskellige skabsserier, så du nemt kan vælge det produkt, der passer bedst til dine behov.
En væg med forskellige størrelser CUBE skabe

Værdiskab CUBE – perfekt til småting

Små skabe til mobiltelefoner, tegnebøger, nøgler og andre småting. Skabene kan monteres på væggen eller suppleres med en sokkel og samles til selvstændige enheder. Med cylinderlås.
Omklædningsskab CAMPUS i hvid metal

Omklædningsskab CAMPUS – komplett basisskab

Skab med integreret sokkel og en eller to låger i højden. Lågerne har etiketholdere og åbninger til ventilation. Med cylinderlås til hovednøglesystem. Indvendigt: Bøjlestang med tre kroge. Skabe i fuld højde har også en hattehylde.
CLASSIC z-skab med blå døre

Z-skab CLASSIC – pladsbesparende med to skabe i et

Z-skabene er to komplette skabe som fylder det samme som et enkelt almindeligt skab. Dette Z-skab har de samme egenskaber som CLASSIC-skabe i versionen med fladt tag, men er kun udstyret med kroge til ophængning.
CURVE skabe i sort med grå døre

Omklædningsskab CURVE – elegant og smart opbevaring

Skabe med metalfarvede buede låger. Vælg mellem hele skabe og smårumskabe med to til fire låger i højden. Skabene har ventilationshuller i top og bund og dørstop ved 90°. Kan suppleres med et hvilket som helst understel. Låse sælges separat, vælg efter behov. Indvendigt: Integrerede dørrum. Hattehylde og bøjlestang med to ankerkroge i skabe med en eller to låger.
En mand sætter en kuffert ind i et gråt klædeskab

Garderobeskab QBUS

Moderne skab i flere forskellige modeller, der passer til personlig opbevaring af både tøj og ejendele. Perfekt til f.eks. offentlige miljøer. Med cylinderlås.