Snerydning til glatførebekæmpelse

Det er vigtigt at fjerne sne fra fortovet om vinteren, da det ellers kan udgøre en risiko for gående. Med snerydningsudstyret fra vores sortiment kan man hurtigt og nemt komme i gang med at rydde haven, indkørslen eller fortovet for sne, så du let og enkelt kan overholde snerydningsreglerne om vinteren. Selv store mængder sne forsvinder let og effektivt med sneskraberen, som er lavet i materialer af høj kvalitet.
Hold veje og fortove sikre med en kombination af vejsalt, sneskovle og truckplov. Med vejsalt bliver det nemt at bekæmpe glat føre på veje og fortov. Hos AJ Produkter finder man alt, man skal bruge til saltning af veje og til snerydning fra fortov, have eller indkørsel. Hold dig selv og andre gående sikre med en sneskraber fra vores sortiment. Med snerydningsudstyret er det simpelt og ligetil at fjerne sne om vinteren.

Nemt at fjerne sne med en ergonomisk sneskraber

Den ergonomiske sneskraber har plasthåndtag og er fremstillet til at let og effektivt fjerne sne fra tag. Bladet er fremstillet af materialer, som ikke gør skade på taget. Fjern hurtigt sne fra taget med en ergonomisk sneskraber fra AJ Produkter. Det ergonomiske håndtag gør, at man kan komme til på taget på en måde, der ikke overbelaster kroppen.

Ligetil med snerydning og saltning af veje

Ved brug af vejsalt kan man let smelte den sne og is, som har hobet sig op over natten. Man reducerer dermed sandsynligheden for glideulykker og kan skabe et mere sikkert og komfortabelt udendørsmiljø. Vejsaltet leveres i poser af 25 kg og er en grov stensalt med den korrekte kornstørrelse til sne- og issmeltning. Vejsaltet er egnet til brug inden snefald, imod isdannelser, glatte veje og lignende. Salten egner sig desuden til brug i en salt- og sandspreder.
Saltning af vejene leder til en mere sikker og tryg kørsel for køretøjer på vejene. Saltning har en direkte øget effekt på sikkerheden og mindsker risikoen for trafikuheld på vejene. Undgå ulykker med vejsalt så bilisterne kan føle sig trygge på kørebanen.

Gå ikke glip af disse kategorier

ParkbænkeCykelstativerHavestole & bænke