Stort udvalg af boldbassiner til babyer

Hos AJ Produkter finder du flere forskellige produkter inden for boldbassiner og hyggemiljøer, hvor babyer og mindre børn kan boltre sig med kugler og bolde. Gå på opdagelse i vores sortiment og find det produkt, der passer til lige præcis jeres institution og børn.

Skab en hyggelig legestemning med et baby boldbassin

Mange mennesker har gode minder fra barndommens ture til IKEA, hvor man som barn kunne lege i det store boldhav, mens far og mor så på møbler. Her kunne man vælte sig rundt i de lette bolde, rutsje ned i dem fra rutsjebanen eller tage sig en svømmetur i dem, ja morskaben ville ingen ende tage. Den samme fornemmelse kan man få med et boldbassin til institutionsbrug, for også her er der tale om et blødt og sikkert miljø, hvor man kan tumle i et hav af bolde.
Ikke blot er et boldbassin sjovt at tumle i, men babyer og små børn har godt at af bruge deres krop og træne deres muskler. Det kan man gøre på en tryg og sikker måde i et boldbassin, hvor der ikke er noget, man kan slå sig på, og boldene triller rundt og bevæger sig til stor morskab for det lille barn.

Boldbassiner i forskellige former og farver

Boldbassiner findes i flere modeller, og her kan der være tale om variationer i både former, farver og størrelser. Hvilken model man skal vælge afhænger dels af børnenes alder samt pladsforhold. I vores nøje udvalgte sortiment finder du boldbassiner til ethvert formål.
Alle vores boldbassiner er fremstillet i bløde materialer og uden skarpe eller hårde kanter, og på størstedelen af vores produkter kan der vælges mellem flere flotte farver som understøtter leg og sjov i institutionen.

Hjørne boldbassin i blødt bomuldsstof

Særligt populært er vores hjørneboldbassin med betræk i blødt bomuldsstof. Et hjørneboldbassin sparer plads, da man udnytter rummets hjørner, som ofte ikke kan bruges til så meget. Herudover rutsjer bassinet ikke rundt på gulvet, men højst hen i det hjørne, hvor det hører til.
Bassinet kan fyldes med bolde, som man kan tumle i, eller man kan bruge bassinet som en hyggekrog, hvor man kan lege eller måske sidde og få læst histore i. Et boldbassin har altså flere anvendelsesmuligheder, og der er ingen tvivl om, at dette stykke inventar er blandt de mest populære blandt de mindste institutionsgængere.
Et boldbassin kan derfor være værd at overveje, når den nye institution skal indrettes eller der skal købes nyt til den gamle.

Gå ikke glip af disse kategorier

ByggeklodserLegetæpperSækkestoleHavemøbler