Lyddæmpning til skoler og institutioner

Lyddæmpning til institutioner

I institutioner er der særlig god grund til at anskaffe produkter til lyddæmpning. Et højt støjniveau kan nemlig lede til et uroligt miljø og give anledning til daglig hovedpine. Det gælder særligt på institutioner med børn og unge, da det er steder hvor der kan være meget larm. Heldigvis forhandler vi produkter til effektiv lyddæmpning heraf, hvilket bidrager til et mere roligt og behageligt miljø. Her på siden finder du et bredt udvalg af alt indenfor lyddæmpning. Nogle er meget simple og derfor også en yderst prisvenlig løsning. Andre tilbyder stor funktionalitet og er samtidig flotte at se på. Vores lydabsorberende tekstiler kan være en god løsning for mange, men til de større rum med børn kan det være man skal investere i vores lydabsorbent fra Grace. Du finder disse og meget mere her på siden, hvor alle vores lyddæmpende produkter er lavet med institutioner i øjemed. Så når du køber herfra, kan du forvente en høj grad af funktionalitet, som man skal bruge i disse miljøer.

Lydabsorberende tekstiler

I henhold til lydabsorberende tekstiler er vores udvalg stort. De kan købes i mange forskellige størrelser og former, men også mønstre. Tekstilerne består nemlig som hovedregel af to lag. Et med mønster og et med lyddæmpende filt. På den måde kan man altså bruge lydabsorberende tekstiler som et funktionelt redskab, men også til at pifte udseendet op. Det samme gælder for vores lydabsorberende tavler, som bruges på samme måde. Disse har også et trykt motiv, som kan købes i mange forskellige versioner. Ligesom de lydabsorberende tekstiler, fungerer tavlerne til at nedsætte støjniveauet og skabe et mere behageligt miljø. Desuden betyder udseendet at man kan bruge dem som en dekoration. Med flere af disse i samme mønstre kan man få en gennemgående ens stil, som giver et unikt og flot udseende til rummet. Derved kan man altså slå to fluer med et smæk.

Lyddæmpende paneler

I rum som er særligt udsat for støj, kan man købe praktiske lydabsorberende paneler hvor man kan påmontere så mange man ønsker. De kommer i rektangler, hvor man så kan påmontere den mængde man ønsker på væggen. I en kantine kan det være praktisk, så elever kan sidde ved kantineborde uden at blive udsat for store mængder støj. Det samme gør sig gældende i klasselokaler, så eleverne kan sidde ved deres respektive elevborde, med et roligt støjniveau og udføre deres skolearbejde.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde