Borde til dagplejen og børnehaven

Borde til børnehaven

Til børnehaven forhandler vi mange forskellige møbler, som inkluderer vores borde. Disse kan bruges til mange forskellige formål. De egner sig altså fint som kantineborde til mindre børn, men kan også bruges til diverse aktiviteter. Hvis der skal klippes og klistres, kan man sagtens bruge disse som et håndarbejdsmøbel i børnehaven. Der er nemlig mange borde at vælge mellem, både i henhold til størrelse men også form og højde. Derved forhandler vi altså borde, som kan bruges i de fleste børnehaver, da man har muligheden for at vælge de egenskaber man måtte ønske. Desuden er kvaliteten i top, og materialerne tillader for effektiv rengøring. Med det rette rengøringsudstyr kan man nemt aftørre de glatte overflader for spild og madrester.

Sikre spiseborde til børn

De borde du finder her på siden kan bruges til mange forskellige ting, heriblandt som kantinemøbel. De er særdeles velegnede til børnehave og dagpleje, siden er er lette at rengøre og kan købes i mange varianter. Desuden er vores borde til børnehave og dagpleje i de fleste tilfælde lavet med runde kanter, hvilket fjerner risikoen for børnene måtte løbe ind i den skarpe kant. Desuden er det også muligt at vælge forskellige højder, hvis man gerne vil undgå dette fuldstændig. Med et lavt bord er der nemlig ingen risiko for børn måtte slå hovedet ind i kanterne. Hvis dette ikke er nok, forhandler vi også sikkerhed til børnehaven, hvor du blandt andet kan finde hjørnebeskyttere.

Lyddæmpende bord

Når man har med børn at gøre kan det ofte være behjælpeligt med lyddæmpning. Særligt hvis børnehaven ligger op ad andre steder, hvor de gerne vil være foruden støj. I mange tilfælde kan man finde biblioteker ved siden af børnehaver, og her er det altså en god ide. Dog er der også fordele ved at lyddæmpe internt i børnehaven eller dagplejen, da det giver mere ro til børn såvel som vokse. Til det formål indeholder flere af vores borde faktisk lyddæmpende egenskaber. Det er muligt ved brug af et særligt materiale, som absorberer lyden og skaber et mere roligt miljø. Desuden er materialet miljøvenligt og fremstillet af naturlige råvarer. Så har man altså muligheden for at placere dette bord hvor end man måtte ønske det, og derved få et mindre støjende rum. Samtidig kan det også bruges til alt fra kantinebord til diverse andre ting, hvilket betyder du får alt du skal bruge i et bord og mere til.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde