Klapborde til fleksibel indretning

Børn med forskelligt aktivitetslegetøj

Alt hvad du behøver for at holde børnene aktive i klasseværelset.

Shop her

Klapborde til institutioner

Klapborde udgør et praktisk redskab til diverse institutioner, skoler og kontorer. Det giver nemlig muligheden for ekstra bordplads, når der opstår behov. Samtidig betyder muligheden for at folde dem sammen også, at de nemt kan opbevares og transporteres. Derved er det altså et alsidigt møbel, som har anvendelighed i dynamiske miljøer, hvor man ikke altid ved hvad dagen bringer. Dertil forhandles de i mange forskellige størrelser her på siden. Alle er rektangler, hvilket gør det muligt at sammensætte dem efter behov, som fungerer godt hvis man har anskaffet matchene klapborde. Desuden kan vores klapborde anvendes i kantiner såvel som andre steder. Særligt i kantiner har de den fordel, at den glatte overflade og materialerne heri gør dem nemme at rengøre. Præcis dette er nemlig en vigtig pointe i en kantine, men er ligeledes praktisk til andre formål.

Små og store klapborde

Afhængende af de behov kantinen måtte have, kan det være praktisk med henholdsvis små og store klapborde. Hvis der ikke er synderlig meget gulvplads kan det være praktisk med de små, men har man derimod store krav til siddepladser er det naturligvis de store man skal have fat i. Lige meget om du vælger de store eller små kan du være sikker på en ting, nemlig effektiv opbevaring. Det praktiske ved klapborde er nemlig, at de nemt kan opbevares og ikke optager for meget plads. Med en bordvogn kan man endda nemt transportere disse rundt i institutionen. Bruget begrænser sig således ikke til kantinen. Der er mange andre situationer hvor der kan opstå behov for borde og her er klapborde et godt valg. Af samme årsag er det altså også et produkt som med fordel kan bruges på kontorer og lignende.

Klapborde i bøg og birk

Selvom et klapbord som hovedregel er et praktisk produkt, behøver det ikke være grimt. Her på siden finder du et stort udvalg af klapborde, som er lavet til at være praktiske i brug, men også have et nydeligt udseende. Særligt hvis jeres resterende kantinemøbler har træelementer, kan vi være behjælpelige. Vores klapborde kan nemlig købes i flere forskellige materialer, hvoraf bøg og birk indgår. Det er lyse træsorter som bidrager til et behageligt kantine-miljø. Desuden kan disse være med til at give en gennemgående stil i kantinen hvis der allerede er andre træelementer at finde. Om det så er svanemærkede skolemøbler i træ eller kildesortering af samme materiale, så vil det give godt samspil.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde