Aktivitetsborde

Børn med forskelligt aktivitetslegetøj

Alt hvad du behøver for at holde børnene aktive i klasseværelset.

Shop her

Køb aktivitetsborde til institutioner

I AJ Produkter kan vi tilbyde et stort sortiment af aktivitetsborde, der kan hjælpe og facilitere leg, kreativ udfoldelse og fordybelse. Bordene kommer i flere størrelser, men alle med plads til at flere børn kan være fælles om dem.

Bestil nemt og enkelt alt, hvad du skal bruge her i webshoppen, hvor du også har mulighed for at stille spørgsmål til vores erfarne medarbejdere i vores online chat.

Hos os får du produkter i høj kvalitet med fokus på funktionalitet og holdbarhed. Ved køb medfølger derfor altid 7 års garanti på dit køb, så du kan få pengene igen eller nyt, hvis produktet mod forventning ikke holder.

Stort udvalg af aktivitetsborde til leg

Vores udvalg af aktivitetsborde afspejler vores store sortiment med over 15.000 produkter til alt inden for kontor, lager, industri, omklædning og skole.

Udvalget af aktivitetsborde spænder over alt fra firkantede, runde og halvrunde modeller med eller uden hjul. Samtidig kan de fås i flere højder og bredder, så du kan finde lige præcis den størrelse, der passer til rummet og pladsen.

Vil I gerne have endnu mere ud af bordet, fås flere af modellerne også med opbevaringsmuligheder som hylder og skuffer. På den måde vil legetøjet altid være lige ved hånden og frigøre plads andre steder – til f.eks. mere leg. Er der brug for flere opbevaringsmuligheder, kan du vælge at supplere med af vores skabe eller skuffeelementer.

I sortimentet tilbyder vi også mere specifikke aktivitetsborde til vand- og sandleg, ligesom lyskasser og forstørrelsesborde også er til at finde. Gå også på udkig i vores store udvalg af kantineborde, hvor frokosten og mellemmåltider kan indtages. Flere af disse fås med lyddæmpende linoleum for en behagelig og rolig stund.

Læs mere om de forskellige produkter ved at klikke dig ind på produktsiden eller kontakt os for personlig vejledning.

Aktivitetsborde i god, solid kvalitet

De fleste af vores aktivitetsborde er fremstillet af en kombination af træ og laminat. Det er robuste og slidstærke materialer, som ikke blot kan holde til daglig brug af mange børn, men også er lette at rengøre. Mangler I noget til rengøringen? Find meget forskelligt rengøringsudstyr her i webshoppen.

Når du køber et aktivitetsbord hos os, får du derfor yderst funktionelt og holdbart produkt. Bordenes solide konstruktion gør dem velegnede til institutioner og skoler, hvor børns leg og læringsaktiviteter kræver et pålideligt møbel. Se også nogle af vores mange andre produkter til leg og bevægelse til både større og mindre børn.

Bestil nemt det, du mangler, hos AJ Produkter

Vi har gjort det enkelt og bekvemt at erhverve nødvendigt inventar og møbler til din arbejdsplads. Med et omfattende sortiment af produkter, der spænder fra kontormøbler og opbevaringsløsninger til arbejdsborde og udstyr til industrien, kan du nemt finde det, du mangler, og bestille det hele samlet og med lethed.

Vi går højt op i at levere kvalitetsprodukter, pålidelig service og hurtig levering. Så uanset om du driver en virksomhed, er ansvarlig for indkøb til en institution eller bare har brug for nogle praktiske forsyninger til hjemmekontoret, er AJ Produkter stedet, hvor du kan finde det.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde