Funktionelle pusleborde i høj kvalitet

Find puslebordet til institutionen, puslerum o.l. her på siden. Hos AJ Produkter har vi et stort udvalg af praktiske pusleborde, der er beregnet til mange daglige skift. Derfor kan du også føle dig helt tryg ved, at det puslebord du vælger, er godt for dig, barnet og miljøet. Ved køb er der altid 14 dages returret og 7 års garanti på alle produkter i sortimentet.

Pusleborde med skuffer for smart opbevaring

Er der ikke meget plads til opbevaring ved siden af puslebordet, så kan et puslebord med skuffer være den perfekte løsning. På den måde har du altid, det du skal bruge lige ved hånden, når der skal pusles. Hos os kan du finde pusleborde med op til otte kurve, så selv hvis der er et stort opbevaringsbehov med f.eks. mange børn i institutionen, er der masser af opbevaringsplads. Derudover er der mulighed for at vælge en kombinationsløsning med et puslebord, hvor der er indbygget vask ved siden af puslepladsen. Vi har også et stort udvalg affaldssorteringsspande – blandt andet pedalspande – så det bliver det endnu nemmere at sørge for den gode hygiejne, og I hurtigere kan komme videre.

Væghængte pusleborde til mindre rum

Et væghængt puslebord er ideelt til små eller mindre rum, da det kan frigive plads, når det ikke er i brug. Når bordet foldes sammen og slås op, optager det kun minimal plads og fylder helt ned til 160 mm i dybden. Heri finder du både en blød hynde til barnet og små hylder, hvor puslegrejet kan stå undervejs. Et væghængt puslebord egner sig derfor særligt godt til eksempelvis gæstetoilettet på restauranten eller andre offentlige rum. Vælger du bordet i samme farve som væggen, det skal hænge på, vil det blende ind og blive en helt naturlig del af indretningen. De væghængte pusleborde er fremstillet i en blanding af træ og laminat, som gør dem enormt robuste, og at de kan holde til mange ture ned og op. Er du interesseret i andre pladsbesparende løsninger, så tag et kig på nogen af vores mange andre kategorier som tøjopbevaring, reoler eller smårumsskabe.

Pusleborde til institutioner

Flere af puslebordene i vores sortiment er især velegnede til institutioner, dagplejer og lignende. Bordene er nemlig skabt til at kunne holde til meget og mange. I en institution eller dagpleje kan der være mange bleskift i løbet af en dag – og det kræver et godt bord i den rette højde. Flere af puslebordene er hæve sænkbare, så de kan indstilles efter hver enkelt bruger. Med korrekt arbejdsstilling, vil du nemlig kunne skåne ryg og nakke betydeligt. Og arbejder du med større børn eller gerne vil passe ekstra godt på dig selv – er der også mulighed for at tilkøbe små stiger tilpasset puslebordene. På den måde kan børnene selv kravle op, og tunge løft kan undgås. Find endnu flere produkter som f.eks. sadelstole, der kan aflaste arbejdet i institutioner, her på vores hjemmeside.

Opgradér puslepladsen med et puslebord fra AJ Produkter

Et puslebord er et uundværligt redskab alle steder, hvor mindre børn færdes. Derfor har vi i AJ Produkter flere forskellige pusleborde – til forskellige behov. Puslebordene er dog især ideelle til institutioner, da de kan justeres, er lette at rengøre og har en eller anden form for opbevaringsplads. Når du køber pusleborde hos AJ Produkter, har du altid mulighed for at få kompetent vejledning, så vi kan føre dig trygt gennem beslutningsprocessen. Vi lover funktionelle produkter af høj kvalitet – til de rigtige priser. Bestil her på hjemmesiden eller kontakt os for rådgivning.