Pusleborde i forskellige varianter

Her på siden finder du vores udvalg af pusleborde, som kommer i flere forskellige varianter. Vores pusleborde er især velegnede til institutioner, men kan også bruges af private, som enten driver dagpleje, eller har behov for et puslebord i høj kvalitet med mange funktioner. Vi har flere forskellige varianter i kvalitetsmaterialer, lige fra det praktiske væghængte puslebord, til det smarte hæve sænke puslebord. Se hele vores udvalg her på siden og find den model der passer netop dig, hvad enten du leder efter institutionsmøbler, eller et puslebord til hjemmet.

Vælg et ergonomisk puslebord

Med små børn er der mange bleskift i løbet af en dag, særligt i daginstitutionen, hvor hver pædagog dagligt når at skifte ble på mange børn. Der er dog også mange skift hvis du har små børn hjemme. Uanset hvor du skal bruge puslebordet, kan det godt betale sig at vælge et der er ergonomisk korrekt. Du kan eksempelvis vælge et der kan hæves og sænkes i højden, hvilket betyder at du kan indstille det præcis så det passer dig. Det vil skåne din ryg og nakke, som ellers kan blive belastet af mange daglige bleskift. Ligesom du ville vælge et hæve sænkebord på arbejdspladsen, kan et hæve sænke puslebord derfor også være en fordel, særligt hvis I er flere der skal bruge puslebordet.

Praktisk puslebord med skuffer

Det kan være praktisk at vælge et puslebord med skuffer, så du har alt det nødvendige pusleudstyr lige ved hånden. Det kan både være bleer, klude, ekstra tøj, cremer og alt det andet som du kan få brug for. Vi har forskellige typer pusleborde med skuffer og endda også en variant med indbygget vask som kan tilsluttes. Denne variant er særligt praktisk til institutioner som vuggestuer og børnehaver. Da de fleste pusleborde i forvejen optager plads, kan du lige så godt udnytte pladsen, ved at vælge et med indbyggede skuffer.

Spar plads med et væghængt puslebord

Er det trangt med pladsen, så vælg et praktisk væghængt puslebord. Denne type puslebord optager minimalt med plads når det ikke bruges, hvilket gør det velegnet på trange steder. Det bruges ofte på restauranter eller i butikker, hvor der er kundetoilet, men det kan også være praktisk til privat brug, hvis du eksempelvis bor småt. Vores hænge pusleborde fås i forskellige farver, så du selv kan vælge om det skal være diskret eller farverigt. Vælg din favorit her på siden og få plads til puslebordet selvom du har få kvadratmeter.

Hvilket puslebord skal man vælge?

Det kan generelt være lidt af en jungle at købe udstyr til børn og puslebordet er ingen undtagelse. Så hvilket puslebord skal man vælge? Det er selvfølgelig helt op til dig. Gå efter hvilke ønsker og behov du har, samt hvor puslebordet skal placeres. Er der trangt med plads er et væghængt puslebord en god og pladsbesparende løsning. Vil du skåne ryggen, så kan et hæve sænke puslebord gøre en stor forskel for dig. Læs om de forskellige puslebordes egenskaber under hvert enkelt produkt og find frem til den bedste løsning for dig.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde