Kantineborde i mange designs og størrelser

Børn med forskelligt aktivitetslegetøj

Alt hvad du behøver for at holde børnene aktive i klasseværelset.

Shop her

Kantineborde til skoler og institutioner

Her på siden finder du vores store udvalg af kantineborde, som er velegnede til skoler og andre institutioner. Som navnet hentyder til, er det altså borde som kan anvendes i kantinen. Med det store udvalg her, har du muligheden for at vælge et bord, som lever op til alle de krav du måtte have. Vi forhandler nemlig helt små kantineborde, men også de helt store. Desuden er disse lavet af en robust kvalitet, som er designet med hygiejne in mente. Når disse skal bruges på institutioner, sætter det ekstra store krav til kvalitet og funktionalitet. De skal kunne bruges i et dynamisk miljø, hvor man aldrig ved hvad dagen bringer. Om det så er til almindelig service, eller de skal bruges til eleverne har et sted at sidde, mens der er optræden på en scene, så kan de anvendes.

Kantineborde som er nemme at rengøre

En af de vigtigste ting i en kantine er en effektiv rengøring. Det er såmænd gældende for alle steder hvori der serveres mad. Der er meget stor risiko for ophobning af bakterier og skrald, hvis rengøringen ikke udføres effektivt. Af denne årsag skal man altså have kantineinventar, som kan bruges til effektivt at rengøre og aftørre alle overflader. Det er her vores kantineborde kommer ind i billedet, da de tillader for at man nemt kan gøre dette. Til formålet er serveringsvogne også et praktisk redskab. Så kan man nemt fjerne affald fra kantinebordene og lægge det i kantinens kildesortering, eller anden affaldssortering. Med de rette redskaber til aftagning, i kombination med hygiejniske kantineborde, kan man hurtigt få rengjort efter servering.

Store og små kantineborde

Når du vælger at købe dit kantinebord her, kan du forvente et stort udvalg. Vi forhandler nemlig mange forskellige kantineborde, som passer til langt de fleste behov. Det er muligt, siden vores udvalg er stort og indeholder mange størrelser. Du kan vælge mellem de helt små, men også de helt store. Til skolekantiner med et stort behov for siddeplads kan det anbefales med vores helt store. Er pladsmangel derimod et problem på institutionen forhandles de også i de mindre udgaver. Til det formål kan vi naturligvis også anbefale at tage et kig på vores vægophængte borde, som er lavet til netop dette. Desuden er størrelsen ikke kun hvor der er valgmuligheder. Man kan sågar også finde alverdens former, om det så er rund, firkantet eller rektanglet.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde