Vægophængte borde til skolekantine

Her på siden finder du vores udvalg af vægophængte borde, som kan benyttes i skolekantiner, samt andre steder i institutioner. De er sammenklappelige og giver derfor muligheden for hurtigt at slå bordet op, efter brug. Når man slår det op, vil det altså lægge sig fladt på væggen. På den måde får man mere plads til institutionens øvrige aktiviteter. På diverse skoler og børnehaver bliver kantinen i mange tilfælde brugt til mere end blot kantine. Det er her der bliver afholdt forsamlinger og teaterstykker. Hvis det også gælder din institution, kan der være fornuft i at investere i vægophængte borde.

Kompakte borde til kantine

Der kan være mange grunde til at man ønsker kompakte siddeløsninger til skolekantinen. Det ene er naturligvis hvis man generelt har pladsmangel, og derfor ikke plads til de store borde. Derudover betyder det også bare, at man kan have flere borde, lige meget om det er et stort eller lille lokale. Hvad end årsagen er, er der en række borde og stole, som kan bruges til formålet. En god kompakt løsning til skolekantinen er vores vægophængte borde, som endda kan slås sammen. Det er et stationært bord som hænges på væggen, hvor det kan være både åbent eller klappet sammen. Så kan man altså have bordet slået ud, når det skal bruges og klappet sammen, når det ikke bruges. Det er smart, men står i kontrast til vores almindige klapborde. De normale er nemlig ikke stationære og man har derfor mulighed for at opbevare dem. Desuden kan de også bruges flere steder i institutionen og let transporteres med bordvogne. Det er imidlertid ikke muligt med vægophængte borde, men til gengæld får man altså en praktisk løsning, som ikke kræver opbevaring.

Vægophængte borde som kan slås op

Hvis du leder efter en praktisk løsning til borde i skolekantinen, er vægophængte borde hvad du skal bruge. De monteres på væggen og fungerer derved som en stationær løsning. De kræver ikke opbevaring, når de ikke er i brug. Det forholder sig således fordi de har mulighed for at blive slået op og ned. Så efter eleverne har benyttet skolekantinen, kan man ganske simpelt slå bordet op, og på den måde få mere plads. Desuden indeholder vores vægophængte borde også stole. Af den grund, bliver opsætningen af kantineborde og kantinestole gjort nemmere end nogensinde før. Der skal heller ikke bæres inventar frem og tilbage på lageret.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde