Køb væghængte borde hos AJ Produkter

Hos AJ Produkter har vi et bredt udvalg af funktionelle møbler af høj kvalitet – til konkurrencedygtige priser. Vi hjælper alt fra store og små virksomheder til skoler og institutioner. Vi gør en dyd ud af at tilbyde smarte løsninger, der er fleksible og har flere brugsmuligheder. Alle vores produkter kommer med 14 dages fuld returret og 7 års garanti.

Spar plads med væghængte klapborde

Her på siden finder du vores udvalg af væghængte borde, som er særligt gode i skolekantiner og institutioner, hvor det er småt med pladsen. Selvom det blot hedder et bord, er der også integrerede bænke på hver side af bordet, så løsningen bliver komplet. Bordet sættes fast i væggen og fungerer herfra som et klapbord, der kan slås ned og op efter behov. Bordet lægger sig helt fladt op ad væggen, når det slås op, og frigiver dermed en masse plads til andre aktiviteter. I og med at det er hæftet fast, er de væghængte borde enormt robuste og kan holde til lidt af hvert. Vi har også flere klapborde i vores sortiment, som har den fordel at de kan sættes væk i et andet rum, når de ikke er brug. Det kan især være smart, hvis I kun sjældent har brug for klapbordene. Transportér dem let med bordvogne.

Brug væghængte skriveborde i skolen

De væghængte borde kan nemt bruges som en slags skriveborde på skoler. Der er formentlig ikke plads til at have enkelte klapborde langs væggen til alle elever i de fleste klasselokaler, men her kan et væghængt bord med bænke på hver side være løsningen. Det giver plads til at klasselokale kan bruges til meget andet end stillesiddende undervisning. Klap blot bordene op og brug gulvpladsen til andre aktiviteter. Udover at være pladsbesparende, så slipper I også for at skulle indkøbe borde og stole separat – I får nemlig det hele i én løsning. Det kan også være, at der en lille skolekantine eller I har fællesrum, hvor de væghængte borde kan bruges. Så kan bordene trækkes ned i frokostpausen, eller når der skal laves gruppearbejde, og når pausen eller arbejdet så er slut, skubbes bordene let op igen, så der bliver plads til andet.

Klapborde i laminat og linoleum

Vores væghængte klapborde kommer i to forskellige slags overflader: laminat og linoleum. Begge overflader har solid slidstyrke og kan holde til daglig brug af mange. Det linoleum, der anvendes til vores væghængte borde, er miljømærket med Svanemærket. Det vil sige, at det er af høj kvalitet og er ekstremt holdbart og slidstærkt – og dermed bedre set fra et miljømæssigt perspektiv. Bordpladerne i laminat derimod er gode til f.eks. skolen, da de er meget lette at holde rene. Derudover fås laminatbordpladerne i grå, som er en farve, der passer ind i de fleste omgivelser.

Bestil nemt her på hjemmesiden

Et væghængt bord er et indendørs alternativ til det traditionelle bord bænkesæt, vi kender fra udendørs. Kan du også se de mange smarte muligheder, som et væghængt klapbord giver? Så kan bordene let bestilles her på hjemmesiden. Vær opmærksom på at bordene kommer i to størrelser. Kontakt os på vores chat eller i telefonen for vejledning – vi sidder klar hver dag mellem 8-16.