Elevstole til klasseværelset

Børn med forskelligt aktivitetslegetøj

Alt hvad du behøver for at holde børnene aktive i klasseværelset.

Shop her

Elevstole til klasselokalet

I klasseværelset vil man normalvis have elevborde, men til disse skal man naturligvis bruge nogle stole. Det er her elevstole kommer ind i billedet. De er nemlig lavet specifikt til det formål, og kan derved bruges i kombination med elevborde. Desuden forhandler vi et flot udvalg af elevstole, hvor der er gode muligheder for at vælge dem som passer ind i skolens øvrige indretning. Er elevbordet af træ, vil det fungere godt med elevstole af samme materiale. Vores store udvalg gør det nemlig muligt, siden de forhandles i mange forskellige materialer. Her finder du altså elevstole af plastik, birketræ og mere. Dertil er de tilgængelige i et væld af farver, som kan bidrage til indretningen af klasselokalet.

Behagelige stole til elever

Elevstole skal ikke kun være flotte, men også praktiske. Eleverne kommer nemlig til at bruge meget tid siddende på stolene, og de skal derfor være behagelige. Derved kan eleverne fokusere på skolearbejdet uden at blive hurtigt trætte og udkørte. Det er faktisk en af de vigtigste ting, når det handler om at undgå trætte og dovne elever. Vores elevstole er lavet netop til at være behagelige at sidde på og tillade for en ergonomisk siddestilling. Desuden forhandler vi også andre produkter som kan benyttes til at fastholde elevers koncentrationsevne. Til dette kan man bruge lydabsorbenter og en god belysning. Begge ting som hjælper til en forbedret koncentration i klasselokalet.

Justerbare elevstole

Her på siden finder du justerbare elevstole, hvor eleverne selv kan justere højden. Ligesom med kontorstole giver det muligheden for at vælge den helt rigtige højde. Det kommer faktisk med en række fordele for skolen at have elevstole med hæve-sænke funktion. For det første er det behageligt for eleverne at kunne vælge deres foretrukne højde, men det giver også et mere alsidigt produkt. Det betyder at elevstolene kan bruges af børn i alle aldre, fra de små klasser og hele vejen op på gymnasiet. Hvis stolen er sat for højt, kan man nemlig gnidningsfrit sænke den en smule, og omvendt. Vores justerbare elevstole kommer i mange variationer. Nogle er lavet fuldkommen af plastik, mens andre primært består af træ. Desuden er der også nogle som, er en kombination af begge. Ens for alle er at deres overflader gør dem nemme at rengøre, hvilket er særlig praktisk på skoler og institutioner. Her er der nemlig fordel i hurtigt at kunne rengøre skolemøblerne på en grundig måde. Det gælder for dem af plastik, såvel som dem af træ.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde