Bænke

Børn med forskelligt aktivitetslegetøj

Alt hvad du behøver for at holde børnene aktive i klasseværelset.

Shop her

Derfor bør du købe bænke hos AJ Produkter

Hos AJ Produkter tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige udendørs- og indendørs bænke. Vi har 7 års garanti på vores bænke, samtidig med at vi tilbyder hurtig levering. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, kan du kontakte os, og få personlig hjælp, så du kan finde den helt rigtige bænk til dit eller din virksomheds behov.

Bænke med ryglæn til at hvile sig på

Overvejer du, om du skal købe en bænk med ryglæn? Så bør du overveje at tage et kig på vores 3-personers bænk i bøg eller vores 2-personers bænk i birk. Begge bænke er lavet i en klassisk konstruktion af ribber, hvilket gør den særdeles robust og stabil. Netop på grund af bænkenes holdbarhed vælger mange kommuner og virksomheder at placere bænkene udenfor, da de har en hårdfør konstruktion. Er du på udkig efter en anden bænk med ryglæn, som egner sig til indendørs brug, er vores 1,4 m bænk i eg et oplagt bud. Bænken kan forankres til gulvet, således den ikke kan rykkes. Med sin blanding af egetræ og stål er det en æstetisk flot bænk til åbne områder, hvor mange mennesker færdes. Er du på udkig efter en bænk med ryglæn til et kontormiljø eller opholdsrum, er vores stilrene 1,51 m bænk med ryglæn i sort et ideelt valg. Bænken er lavet i det slidstærke materiale laminat, og bænken kan fungere som en praktisk siddeplads for flere mennesker på grund af dens størrelse.

Æstetiske og simple bænke til garderoben

Det er vigtigt at vælge en bænk, der passer til rummet. Husk derfor, at gøre dig nogle overvejelser om størrelsen på bænken, og hvor meget plads du har til rådighed. Det er altid en god idé at måle op, for at være helt sikker på, hvor stor en bænk, du har plads til. Vores træbænke hos AJ Produkter giver et naturligt og hyggeligt udseende, og de findes i forskellige størrelser. Bænkene er meget simple uden opbevaring, så man har mulighed for at stille sine sko under dem. Denne type bænk er ligeledes nemme at vedligeholde og rengøre, og de kan nemt integreres i det eksisterende interiør på grund af deres simplicitet. Træbænkene til garderoben er meget populære hos institutioner og skoler, da der kan sidde mange mennesker på én enkelt bænk, eksempelvis vores 1,8 m lange bænk i bøg eller tilsvarende model blot en lidt mindre 1,6 m bænk i bøg. Ønsker du en linoleumsoverflade på bænken, kan du tage et kig på vores 1,67 m lange bænk med linoleum overflade. Er du på udkig efter en bænk i mindre størrelse, er vores 1,2 m bænk i bøg et oplagt bud.

Skab de bedste rammer for socialt samvær med bænke

Man bør ikke undervurdere vigtigheden af, hvordan et lokale er indrettet med møbler med henblik på at skabe socialt samvær og snak. Indretningen med bænke er ingen undtagelse, fordi man kan lægge op til samtaler ved at placere møblerne og bænkene, på bestemte måder. Med bænkene kan man i højere grad skræddersy, hvordan de skal placeres, modsat prædefinerede placeringer af bænke i siddegrupper. Vores buede bænk UNITE i birk egner sig godt til åbne områder. UNITE bænken kan kombineres med vores taburet UNITE i birk for at skabe små socialiseringsøer, hvor man kan opholde sig og snakke. Tilsvarende finder du vores buede bænk GATHER i højtrykslaminat, som tjener samme funktion som UNITE bænken. Fælles for disse bænke er, at de kan monteres til gulvet, så det bliver til øer af bænke og borde, som har en fast plads i lokalet.

Bestil din bænk hos AJ Produkter i dag

Hvis du har fundet en bænk, der passer ind i jeres virksomhed, tilbyder vi altid 7 års garanti på vores produkter – det gælder naturligvis også de bænke, du ser her på siden. Er du fortsat i tvivl om, hvilken bænk der passer til dine behov, kan du kontakte os på vores online chat 8:00 – 16:00 mandag til torsdag og 08:00 – 15:30 om fredagen. Husk, at du også kan finde siddemøbler til skole, opbevaringsmøbler til skole eller påklædningsbænke.