Højstole

Højstole til babyer

Det er en kendt sag, at babyer har brug for meget udstyr. En af de vigtigste ting at anskaffe sig til sit lille barn er en højstol, som barnet kan sidde i og spise, når det bliver stort nok til det. Også i dagplejen og vuggestuen er det nødvendigt med højstole til de små, når måltiderne skal serveres.
I en højstol sidder barnet i en højde, der passer til et spisebord og kan dermed sidde med ved bordet sammen med resten af selskabet. En højstol til de allermindste vil ofte være med bøjle og armlæn, så barnet ikke falder ud af stolen.
Hos AJ Produkter har vi et bredt udvalg af højstole til de mindste, så hvis du har brug for en højstol til dagplejen eller måske flere, så gå på opdagelse i vores store sortiment her på siden. Vi har mange forskellige modeller, og her finder du højstole til både allermindste og til de lidt store børn.

Stokke Tripp Trapp højstole i forskellige farver

Et af de meget populære mærker, når det gælder højstole, er Stokke Tripp Trapp. Dette er en sand klassiker inden for højstole, og denne stol finder man i mange danske hjem med småbørn. Det er ikke tilfældigt, for her går kvalitet og design op i en højere enhed, og ikke nok med at stolen er utrolig funktionel, så pynter den i hjemmet og man kan være bekendt at have den stående fremme.

Tripp Trapp tilbehør og babysæt til højstole

Udover selve stolen er det også muligt at købe forskelligt Tripp Trapp tilbehør til højstole, og hvis man er vild med Tripp Trapp kan det altså være en mulighed.

Højstole med og uden armlæn

Til de allermindste er det nødvendigt med en højstol med bøjle og armlæn, for som ganske lille baby kan man ikke kontrollere sin krop og sidde op uden støtte. Med armlænet er der noget at holde fast i, og bøjlen mellem benene sikrer, at barnet ikke glider ud af stolen og ned.

Junior højstole

Når barnet er stort nok til bedre at kunne styre sin krop og sidde selv, kan man skifte til en junior højstol. Her er det ikke nødvendigt med armlæn og bøjle, og her der blot behov for en høj stol, så barnet kan sidde i en højde, der passer til bordet.
Se vores store udvalg af højstole her på siden og bestil allerede i dag.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde