Indretning af skole

Stort udvalg af produkter til indretning af skole

I skolen er det mest nødvendige udstyr naturligvis borde, stole og tavle, men herudover er der en lang række andre ting, det kan være hensigtsmæssigt at anskaffe til klasselokalerne, gangene, lærerværelset og skolens kontor.
Det kan dreje sig om eksempelvis ure, entrémåtter, lamper og mange andre ting. Hos AJ Produkter har vi et stort udvalg af produkter til indretning af skoler og institutioner, og her kan du finde, hvad du skal bruge til indretningen.
For eksempel er det hensigtsmæssigt at have et stort ur hængende både på gangen og på lærerværelset, for selvom de fleste i dag har mobiltelefon, hvor man kan se hvad klokken er, er det alligevel praktisk med et ur, hvor man kan se, hvor længe der er til næste time eller frikvarter.

Inspiration til indretning af skole og klasselokaler

Her på siden finder du masser af inspiration til indretning af klasselokalerne, lærerværelset, SFO’en og skolens andre lokaler. Vi har et stort udvalg af både lamper, ure, måtter, spejle og andre ting, der skal bruges i skolens lokaler.

Indretning af lokaler og rum på skoler

I både klasseværelset, lærerværelset, skolens kontor og i fritidsordningen er det vigtigt med en god indretning. Indretningen har en helt konkret og praktisk betydning for, hvor ryddeligt der er og hvor god belysning, man har, men indretningen spiller også en rolle i forhold til, hvor behageligt det er at opholde sig på skolen.
En skole skal være et rart sted at være, for her er der tale om et sted, hvor man skal opholde sig mange timer, og det gælder både for lærere, elever og skolens øvrige personale.

Indretning af skolebibliotek

Hos os finder du også produkter til indretning af skolebiblioteket. Vi har mange forskellige reoler og hylder, du kan overveje, hvis skolebiblioteket skal friskes op eller du står og skal indrette en helt ny skole. Her finder du også belysning og andre ting, der skal til for at få biblioteket op at køre.

Indretning af klasselokale

For eleverne er klasselokalet det rum, man opholder sig mest i, når man er i skole, og derfor skal dette lokale naturligvis indrettes, så det er både praktisk og rart at være i. Hos os finder du alt, hvad du skal bruge for at indrette et både funktionelt og behageligt klasseværelse.
Se vores store udvalg af produkter til indretning af skole her på siden og bestil allerede i dag.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde