Stol med hjul til skole eller institutionsbrug

I klassen skal eleverne have en stol at sidde på, når de modtager undervisning, og hvor man mange steder bruger helt almindelige stole med fire ben ser man flere og flere skoler, hvor man vælger at investere i skolestole med hjul. På en skolestol med hjul kan man let køre stolen hen, hvor man skal sidde, og i en hverdag hvor man flytter rundt og ikke sidder det samme sted hele dagen, kan det være praktisk.
En skolestol med hjul har meget ofte et ergonomisk design, der bidrager til at eleverne sidder rigtigt og ikke bruger deres krop uhensigtsmæssigt. Ofte er der flere forskellige muligheder for at indstille sæde og ryglæn, så det passer den til enkelte elev, og så man kan variere sin siddestilling.
Især børn og unge mennesker har brug for at røre sig og sidde på forskellige måder, og det er der gode muligheder for på en moderne skolestol. På nogle stole er ryglænet indrettet, så man både kan sidde helt almindeligt med ryggen mod ryglænet eller omvendt med maven mod ryglænet.
En stol med hjul kan være værd at overveje, når klassen eller institutionens stole har brug for en opgradering, for det betyder noget for undervisningen, at man sidder godt på sin stol. Stole slides, og når det er tid at skifte ud, kan man med fordel vælge en model, hvor der er arbejdet med ergonomi og komfort, og hvor der tages hensyn til eleverne og deres brugsmønstre.

Justerbare skolestole med hjul

Som vi var inde på tidligere, kan mange skolestole justeres, så man opnår den korrekte højde i forhold til sin egen højde og bordets højde. At have den korrekte siddestilling er vigtigt, således at man ikke overbelaster kroppen eller undlader at bruge vigtige muskler, som igen kan føre til skavanker og en dårlig holdning.

Højdejusterbare elevstole med hjul

En stol, der kan justeres i højden, er standard på alle kontorer, og da man også i skolen sidder ned mange timer hver dag, giver det også her mening at have fokus på den gode siddestilling. Kroppen skal holde i mange år, og det er vigtigt at passe godt den. Det kan man gøre på mange måder, og en korrekt siddestilling, når man arbejder eller modtager undervisning, er en af dem. Gå på opdagelse i vores store sortiment af skolestole og find jeres nye stole hos AJ Produkter.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde