Reoler til skole

Guide til kontoropbevaring

Hvad man skal overveje, når man vælger opbevaring til kontoret.

Læs vores guide

Stort udvalg af reoler til skoler og institutioner

I klasselokalet har man behov for at opbevare forskellige ting, og her kan reoler være praktiske. Med en reol kan man se, hvad man har, og man kan hurtigt få fat i det, man skal bruge i modsætning til et skab, hvor man først skal åbne lågerne for at orientere sig.
Hos AJ Produkter har vi et stort udvalg af reoler til både skoler og institutioner, og vi kan tilbyde mange forskellige designs. Her kan du med stor sandsynlighed finde reoler, der passer til jeres behov, for blandt vores mange reoler er der noget for enhver.

Store og små reoler til skole brug

Hvis du er på udkig efter en reol til din skole, er du derfor kommet til det rette sted, for her kan du finde både store og små reoler i et væld af designs. Ikke alle steder på skolen har man brug for lige meget opbevaring, og således kan det nogle steder være tilstrækkeligt med en lille reol, mens der andre steder kan være behov for en stor. Hos AJ Produkter har vi det hele, uanset om du har brug for en stor eller lille reol til din skole.¨¨

Væghængte reoler og bogreoler til skoler

I et klasselokale kan det være praktisk med væghængte reoler som kan hænge over bordene, og vægpladsen dermed udnyttes. I et klasselokale kan det desuden være relevant med bogreoler, hvor man kan have en samling af bøger stående.

Vægreol til bøger eller opbevaring på skoler

I et klasselokale kan det være hensigtsmæssigt med flere forskellige typer af reoler, og her kan både hængende reoler og vægreoler komme i spil, når man skal finde plads til opbevaring. Også på lærerværelset, på skolebiblioteket, i depotrummet eller på skolens kontor er der behov for reoler til opbevaring, og du finder dem alle hos AJ Produkter.

Bogreoler i træ til skolebiblioteker

Der er noget særligt over en bogreol i træ, og netop bogreoler i træ finder du også hos AJ Produkter. I vores store sortiment har vi flere forskellige størrelser og designs, når det gælder bogreoler i træ, og hvis du vil forkæle skolens bøger, kan du altså overveje en bogreol i træ.
Se vores flotte udvalg af reoler til skole her på siden og bestil med få klik dine nye reoler. Vi sidder klar til at tage imod din bestilling og sende dine varer afsted.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde