Boghylder til væg

I skolen, børnehaven og fritidsordningen har man typisk mange bøger, og til at opbevare dem kan det være praktisk med en boghylde eller måske flere boghylder, hvis der er tale om mange bøger. Med en boghylde har man et godt overblik over bøgerne og kan let få fat i den bog, man skal bruge, for her står bøgerne side om side.

Boghylder i træ

Boghylder kan findes i flere forskellige materialer, og på skolebiblioteket er det således almindeligt, at hylderne i bogreolerne er af metal. Udenfor biblioteket ser man ofte boghylder i træ. Træ er et meget slidstærkt materiale som også ser pænt ud i indretningen, og det er nogle af grundene til, at så mange vælger boghylder i træ.

Hylde til bøger

En hylde til bøger er praktisk både i hjemmet og i klasseværelset eller måske i børnehavens hyggekrog, hvor man kan sidde og få læst en god historie højt. Også her er det praktisk at kunne se, hvilke bøger, man har, og let at kunne få fat i den, man gerne vil læse.
Netop fordi, at på en boghylde kan bøgerne stå oprejst, så man let kan se titlerne og ikke mindst nemt få bøgerne ud, er det praktisk med denne form for opbevaring af bøger fremfor at have bøgerne liggende i en bunke på et bord eller i en vindueskarm, for da vil man være nødt til at flytte alle de andre bøger for at få fat i den, man skal bruge.

Bogreoler til væggen

Hvis man har mange bøger, kan det være en mulighed at anskaffe en bogreol til væggen, hvor der kan stå flere bøger, end hvis der var tale om en enkelt hylde. Således findes der små bogreoler med en eller flere hylder, man kan overveje til den lille bogsamling.

Store og små reoler til bøger

Har man rigtigt mange bøger, kan der være tale om at anskaffe en stor bogreol, hvor der kan stå rigtigt mange bøger. Selvom bogreoler i princippet er til bøger, er der ikke noget i vejen for også at opbevare spil, tusser og andre ting i reolen, hvis der er plads.
Hos AJ Produkter finder du både store og små reoler til bøger, så gå op opdagelse her på siden og find den helt rigtigt boghylde eller bogreol til jeres behov. Vi sidder klar til at tage imod bestillinger og svare på spørgsmål, hvis du har brug for hjælp.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde