Væghængte gallerihylder i forskellige længder

I skoler og institutioner, hvor der arbejdes med kunstneriske projekter som tegning, maling og fotografering er der behov for måder til at kunne udstille de færdige værker på. Det kan være en mulighed at hænge tegningerne, kollagerne, malerierne eller fotografierne op med tegnestifter på en stor opslagstavle, men en mere elegant og ikke mindst lettere tilgængelig løsning kan være billedhylder.
En billedhylde eller væghægt gallerihylde er det let at sætte sit værk på, og her skæmmes det ikke af huller fra tegnestifterne. Det kan være værd at have i tankerne, hvis man senere ønsker at indramme det og hænge det op derhjemme eller måske give det som en gave til en, man holder af.

Fotolister til montering på væg

En anden mulighed kan være en fotoliste til udstilling af tegninger, malerier og andre flade værker. Fotolisten monteres på en væg, og herefter kan værkerne sættes ind bag plexiglaspladen. Dermed er tegningerne beskyttet mod flyvende genstande i klasselokalet eller elever, der tumler og ramler ind i ting. Herudover ser det flot ud at udstille sine kunstprojekter på denne måde.

Ophæng tegninger, malerier og fotos på en billedhylde

Om man skal vælge en billedhylde eller en fotoliste er langt hen ad vejen et spørgsmål om smag, men også lidt om, hvor voldsomt et miljø, der er tale om. I gymnasiet er eleverne gamle nok til at man kan sætte tegninger, malerier og fotos på en billedhylde uden at de risikerer at blive væltet ned eller ødelagt, mens det i de mindre klasser kan være mere hensigtsmæssigt med fotolister. Der er dog intet i vejen for at benytte begge dele.

Billedhylder til ophæng af billeder på væg

Billedhylder er altså meget anvendelige i både klasselokalet, billedkunstlokalet og i fritidsinstitutionen eller ungdomsklubben. De kan dog også være utroligt dekorative derhjemme, hvor man let kan udskifte børnenes tegninger eller feriebillederne, for da er det blot at tage dem ned og sætte noget andet op. En billedhylde monteres med skruer på væggen, og det er derfor en god idé at tænke sig godt om, inden man beslutter sig for, hvor hylden skal sidde.
Hos AJ Produkter kan du finde både billedhylder og fotolister, så uanset hvilken af dem, du vælger, finder du det hos os. Se vores udvalg her på siden og bestil allerede i dag. Vi sidder klar til at tage imod din bestilling og hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til vores produkter.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde