Legebord til børn og babyer

I dagplejen, vuggestuen og børnehaven sker der mange ting. Man skal sove middagslur, spise mad, på gåtur og høre historier, og så skal man naturligvis lege. Her kan det være nyttigt at have et legebord eller måske flere, hvis der er mange børn.
Ved et legebord kan man lægge puslespil, lege med klodser eller tegne, ja der er mange ting, man kan bruge et legebord til, og kun fantasien sætter grænser, når det handler om anvendelsesmulighederne for legeborde.

Stort udvalg af legeborde i træ

Hos AJ Produkter finder du et stort udvalg af legeborde i træ og i flere forskellige størrelser og modeller, og du kan med garanti finde et legebord, du kan bruge i dagplejen eller institutionen.

Legeborde i forskellige former - Rundt, firkantet, rektangulært

Uanset om du er på udkig efter et rundt eller firkantet bord, finder du det hos os, og vi sidder klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål til vores legeborde eller andre produkter.
Et rundt legebord kan være at foretrække, hvis der er tale om meget små børn, for her er der ingen hjørner man kan komme til at gå ind i og slå sig på. Vores firkantede legeborde har runde hjørner, men alligevel kan det gøre ondt, hvis man falder og lander lige på hjørnet. Derfor foretrækker nogle institutioner runde legeborde til de mindste og firkantede til de lidt større.

Store- og små legeborde med opbevaring

På et legebord kan det være praktisk med plads til opbevaring af forskellige legesager som for eksempel Legoklodser, bondegårdens dyr eller perler og perleplader. Med et legebord med opbevaring har man sagerne lige ved hånden og børnene kan let selv finde dem frem og gå i gang med at lege, uden at en medarbejder behøver at hjælpe.

Legeborde med hylder og skuffer

Opbevaringen kan bestå af hylder og skuffer, hvor legetøjet kan ligge. Således kan man have en skuffe til perler, én til perleplader, én til legetøjsmad, én til musikinstrumenter og hvad man nu ellers har af legesager i dagplejen eller institutionen.
Se vores store udvalg af legeborde her på siden og find det, der passer til netop din dagpleje eller institution. Vi har det, du skal bruge, uanset om du ønsker et rundt eller firkantet bord, med eller uden opbevaring i form af hylder eller skuffer. Bestil allerede i dag, vi sidder klar til at tage imod din bestilling og hjælpe, hvis du har spørgsmål til vores legeborde eller andre produkter.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde