Lysbord til tegning og læring

Lys- og forstørrelsesbordet fra vores sortiment kommer i 1300x750 mm og er fremstillet i en moderne lysegrå farve. Lysbordet er udstyret med tre optiske linser og har et belyst bordareal med tre hylder og seks skuffer til praktisk opbevaring. Hylderne og skufferne kan trækkes ud fra begge sider, hvilket gør, at indholdet altid er nemt tilgængeligt. Bordet kan blandt andet anvendes til at styrke børns læring ved at give dem mulighed for at nærstudere objekter såsom små planter, sten eller andre genstande.
Lys- og forstørrelsesbordet har et belyst bordareal og kan derfor også bruges til tegning, eller til at nærstudere fotos, negativer eller kunstværker. Dette forstørrelse- og lysbord er en perfekt tilføjelse til skolemiljøet, da det medvirker til at styrke børns læring med et visuelt hjælpemiddel. Med lysbordet har børnene mulighed for at nærstudere forskellige blade, blomster, sten eller andre objekter, som de eventuelt selv har indsamlet i naturen.

Stort praktisk lysbord med hylder

Takket være de praktiske hylder som kan tilgås fra begge sidder af bordet, kan man nemt opbevare blyanter, materialer og kunsthåndværker nedenunder. Dette giver børnene let adgang til alt, de behøver at bruge ved det store lysbord. Køb vores billige lysbord i høj kvalitet til skolen og giv børnene en sjov og effektiv læringsoplevelse i biologitimerne. Med lysbordet fra AJ Produkter kan man nærstudere naturen på en sjov og detaljeret måde, som styrker børnenes nysgerrighed og læringslyst.
Lysbordet har plads til cirka otte børn og er særdeles velegnet til aftegning af forskellige motiver. Der medfølger en plade til at lægge på lysbordet, så bordet også kan anvendes til andre typer formål. Bordet til tegning er pædagogisk udformet og har to skabe og otte hylder, hvor materialer kan opbevares for at sikre let tilgængelighed.

Smart tilbehør og alternativer til et lysbord

Køb tilbehør til lysbordet for at få den komplette oplevelse. Plexiglaskassen til lysbordet/lyskassen anvendes til leg med sand eller vand. Udstyr lysbordet med denne funktionelle plexiglaskasse der kan anvendes til kreativitet, leg og sjove eksperimenter med sand og vand. Plexiglaskassen har høje kanter, der forhindrer, at materialet falder ud på gulvet. Kassen er lavet af plexiglas - et materiale som både er sikkert og robust.
LED-lyskassen kan bruges i skolemiljøer for at give en kreativ læringsoplevelse. Lyskassen med LED-lys har afrundede hjørner, hvilket giver en mere sikker anvendelse for børn. Overfladen er desuden vandtæt, hvilket gør, at lyskassen er særligt velegnet i institutionsmiljøet til kreativitet, eksperimenter eller lignende aktiviteter. Med lyskassen har man et billigt alternativ til lysbordet. Styrk skolebørnenes kreative læring med et lysbord eller en lyskasse i høj kvalitet fra vores sortiment.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde