Legemøbler til dagpleje, børnehave og institution

Legemøbler

Når der er tale om steder, hvor børn skal passes, skal der være mulighed for at lege. Hos AJ Produkter finder du et stort udvalg af legemøbler til børn, og her kan du være sikker på at finde det, du skal bruge, uanset om det er til dagpleje, børnehave eller institution. Vi har både børne møbler til legehus og børne møbler, der kan bruges til legetøj.
Børn er kreative og kan i princippet lege uden noget, men legetøj og legemøbler stimulerer legen og kreativiteten, og herudover bliver det sjovere, når der er noget at lege med.

Børnemøbel

Men hvordan er møbler til børn anderledes end møbler til voksne? For det første er møblerne mindre, da børn jo ikke er så store som voksne og derfor har brug for mindre møbler, der passer til deres højde. Herudover er møbler til børn ofte fremstillet i solide og holdbare materialer, da det kan gå voldsomt for sig, når der er tale om børn. Et glasbord er ikke sagen i børnehaven, og her er et bord i træ et bedre valg.
Møbler til børn skal være lette at sætte sig i og at rejse sig fra, for børn bevæger sig meget og sidder sjældent stille ret længe ad gangen. Derfor er børnemøbler ofte fremstillet i et enkelt design som gør dem lette at benytte og ikke mindst lette at rengøre, da der let kan havne mad, modellervoks eller maling på møblerne.

Stort udvalg af legemøbler'

Har man brug for både stole og bord, kan det være hensigtsmæssigt at købe et børnemøbel sæt. Alternativt kan man vælge at købe tingene hver for sig og sammensætte sit møblement med de ting, man har brug for og som passer ind i det øvrige møblement.
Hos AJ Produkter finder du også legetøjsmøbler som eksempelvis skærmvægge udformet som en husfacade. Her kan man lege, det er et hus og få mange timer til at gå med at gå ind og ud af huset. En anden favorit, når det gælder legetøjsmøbler, er køkkenet. Med et legetøjskomfur kan man lege, at man laver mad til sig selv eller sin familie, og denne klassiker kommer man ikke uden om i børnehaven.
Se vores store udvalg af legemøbler og børnemøbler her på siderne og bestil allerede i dag. Her kan du finde, det du skal bruge, uanset om du påtænker at starte op som dagplejer eller skal købe nyt til børnehaven.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde