Legetøjskøkken i træ

Alle ved, at børn elsker at lege, og i dagplejen og institutionen skal der være legetøj, man kan lege med. En favorit, når det gælder legetøj, er et legetøjskøkken. Her kan man lege, at man steger og bager og laver mad til sin familie, præcis som ens far og mor gør det derhjemme.
Børn spejler sig i deres omsorgspersoner, som i de fleste tilfælde vil være forældrene, og netop derfor ser man, at mange børn gerne vil passe og pleje en dukke og køre tur med den i barnevognen, ligesom de ser deres mor eller far gøre med de små søskende.
Også madlavning er noget, mor og far gør, og derfor er også et lille legetøjskøkken sagen, når der skal købes legetøj til de små. Hvor madlavning i gamle dage primært var noget, moderen tog sig af, er det i dag også fædre, der står for at kreere aftensmåltidet, og derfor er et legetøjskomfur til alle børn.
Et børnekøkken er ideelt i både dagplejen og børnehaven, og her kan børnene få mange timer til at gå med at lege, at de laver mad til hinanden eller måske dagplejemoren eller -faren. Med et legetøjskøkken får fantasien frit løb, og der er ingen grænser for, hvad man kan frembringe af lækre retter.

Legetøjskomfur i træ

Et legetøjskomfur kan være fremstillet i træ eller laminat, og begge dele er velegnede til små børn, der gerne vil lege, at de laver mad. Skulle der komme lidt rigtig mad eller andet på komfuret, kan det let tørres over med en fugtig klud.

Legetøjsskab

Hos AJ Produkter har vi flere forskellige elementer til legetøjskøkkener, og her kan du blandt andet finde et billigt legetøjskøkken i træ. Her er der både ovn og køkkenvask og komfur, så her kan der både bages, steges og vaskes op, når man har spist.
Hos os finder du også flere forskellige skabsmoduler til legetøjskøkkener, og vi har således både under- og overskabe, hvor man kan opbevare legetøjsservice som tallerkener og kopper eller legetøjsmad som burgere, sodavand, ost, mælk og andre sager.
Se vores store udvalg af legetøjskøkkener her på siden og bestil allerede i dag. Med få klik er dine varer på vej, og skulle du have spørgsmål til vores legetøjskøkkener eller andre af vores produkter, er du velkommen til at skrive til os i chatten, hvor vores medarbejdere sidder klar til at betjene dig.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde