Podier og scener

Børn med forskelligt aktivitetslegetøj

Alt hvad du behøver for at holde børnene aktive i klasseværelset.

Shop her

Podier til salg

I skoler og institutioner sker der meget andet end blot undervisning i matematik, dansk og de andre fag. Der spilles også skuespil og organiseres udstillinger, og til begge dele har man brug for podier. Både firkantede og runde podier kan der være behov for, for podierne har mange anvendelsesmuligheder.
Et podie kan betegnes som en kasse, man kan bruge som en del af en sceneopbygning eller til at udstille genstande på. Man kan også bruge et podie til at stå på, hvis man vil holde tale, og efter et cykelløb eller en svømmekonkurrence kan vinderne af en konkurrence træde op på et podie og få overrakt deres medalje.
Hos AJ Produkter har vi podier til salg, og her finder du flere forskellige podier, der er velegnede til brug i skole og institutioner, uanset om der er tale om effekter til en teaterforestilling, klassen skal udstille værker fra billedkunsttimerne eller man skal øve sig i at tale til en forsamling.

Siddepladser podier

Et podie kan også bruges til at sidde på, når man skal se en forestilling. Det kan være et godt alternativ til at sidde på gulvet, og derfor benytter man ofte podier som siddepladser, når der er skuespil eller teater på skolen eller i institutionen og de andre klasser eller måske forældrene er inviteret til at se forestillingen.
Podierne kan bygges op, således at de forreste rækker ikke hindrer udsigten for de bageste, og da kan man med podier skabe et publikumsmiljø, der kan minde om et teaters. På den måde kan en plads på et podie være med god udsigt uanset hvor man sidder.

Podie udstilling

Et podie er velegnet til at udstille genstande på, man eksempelvis har lavet i billedkunst. Også her kan podierne bygges op, så man har forskellige niveauer, værkerne kan stå på og beskues fra. På et podie fremhæves den enkelte skulptur og træder dermed frem, så dens kvaliteter bemærkes.
Fordi et podie kan bruges til så mange forskellige ting, kan man altså købe et scene podie og også bruge det til at udstille på. Det er praktisk at kunne bruge sine podier til både udstilling og forestillinger.
Hos AJ Produkter finder du en lang række forskellige podier, der kan bruges til både udstillinger, sceneopbygninger og publikumspladser, og vores podier findes i mange størrelser og farver. Se vores udvalg her på siden og bestil med få klik dine nye podier allerede i dag. Vi sidder klar til at tage imod din bestilling.

Hvad bruges et podie til?

Et podie kan have flere anvendelsesmuligheder, og dem vil vi se nærmere på her. Et podie kan bruges til at holde tale på, hvis man ikke har en scene. Da kan man let sætte et podie op og stille sig op på, hvis man i en eller anden anledning har brug for at sige et par ord. Det kan for eksempel være i et ministerie, når ministerposten skifter, og både den afgående og tiltrædende minister skal holde en lille tale.
Et podie kan også bruges til at udstille ting på. Hvis klassen eller børnehaven har arbejdet med et projekt, hvor der afslutningsvis skal udstilles ting, man har lavet, kan man bruge podier til det, så tingene har noget at stå på.
Herudover kan et podie også indgå i teaterforestillinger eller koncerter, så der er altså flere måder, man kan bruge et podie på.
Hos AJ Produkter finder du forskellige typer af udstyr til teaterforestillingen, skuespillet eller koncerten. Gå på opdagelse i vores sortiment og køb udstyr til scene allerede i dag. Vi sidder klar til at tage imod din bestilling og hjælpe, hvis du har spørgsmål til vores produkter.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde