Scener til legerum

I børnehaver kan man i mange tilfælde nyde godt af scener. Det er altså kasser som er hævet fra den øvrige gulvoverflade og derved giver god anledning til leg. De kan bruges til at udføre diverse optrædener børnene måtte have lyst til. De kan desuden også bruges i fællesrum og andre steder hvor det giver mening. Dertil forhandler vi også det tilbehør som kan være praktisk i kombination med scener. Det inkluderer vores udvalg af siddehynder som kan bruges af tilskuere. Dertil er der også trapper, så børnene nemt kan komme op og ned ad scenerne. Desuden er vores scener lavet i en god kvalitet, som sørger for en høj grad af sikkerhed. Så skal man altså ikke bekymre sig om at de ikke kan holde til den maksimale belastning og det giver samtidig et produkt som kan bruges i årevis.

Store og små scener

Når det kommer til scener til børnehaver, er vores udvalg stort. De kan købes i mange forskellige størrelser og former, sådan at I kan vælge den helt perfekte. Så hvis der er behov for en særlig stor scene eller en helt lille er dette en mulighed. Dertil forhandles de også i sæt, som kan sammensættes efter behov. Så hvis der skal, laves en stor optræden som kræver meget plads, kan man blot tilføje flere scener. Selvfølgelig kræver en god optræden også den rette belysning, sådan at man kan se hvad der sker på scenen. Dertil er vores scener også nemme at flytte. De er nemlig relativt letvægt, hvilket giver et alsidigt produkt som kan bruges i alle dele af institutionen. Det er kun fantasien som sætter grænser, når man køber scener fra os.

Siddehynder til børnehave

Hvis man køber scener, skal der også bruges siddehynder. Med siddehynder får børnene et bageligt alternativ til barnestole. Vores siddehynder kan købes i forskellige størrelser, farver og former. Anskaffer man de helt store er der plads til mange børn, og med de små kan hvert enkelt barn få deres egen. Valget afhænger af hvad der passer bedst til jeres institution. I en børnehave skal siddehynder også være lette at rengøre, hvilket vores er. Betrækket er nemt aftageligt og kan blive vasket. Samtidig betyder brugen af koldskum at formen holder sig godt, også over længere tids brug. Her kan du derfor finde slidstærke siddehynder som er nemme at rengøre, hvilket gør dem perfekte til et miljø med børn.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde