Tilbehør til scene

Når man går i teatret, tænker man sjældent over, hvad der er gået forud for forestillingen eller hvilket udstyr, det kræver at sætte en forestilling op. Sådan skal det være, for i teatret kommer man for at få en oplevelse, uanset om det gælder det lille stykke i skoleteatret eller der er tale om den helt store tur i et måske Det Kongelige Teater.
Uanset hvor stor eller lille forestillingen er, er der behov for scenetilbehør som eksempelvis en trappe samt en lang række andre effekter, for at det hele kan fungere. Til skolekomedien kan du hos AJ Produkter finde mange af de ting, du skal bruge, så kig dig omkring her på siden og bliv inspireret til den næste skolekomedie.

Find alt til scene tilbehør

Hos os finder du flere forskellige typer af tilbehør til skuespil og ting til scenen. Også tilbehør til scenekunst kan du finde her, samt ikke mindst sager til publikum som for eksempelvis siddehynder, så forældrene kan sidde godt, når de skal se deres børn optræde.
Til de professionelle forestillinger på de store teatre er der brug for langt mere udstyr end til skolekomedien, og her er vi oppe i en helt anden afdeling, men altså også til selv de mindste forestillinger i skolen, SFO’en eller børnehaven er der behov for effekter til at få et stykke på benene.
Når en teaterforestilling skal forberedes, er der meget, der skal gøres. Rollerne skal fordeles, replikkerne øves, kostumerne findes og kulisserne skal fremstilles eller skaffes. Et skuespil eller teaterstykke er en god måde for klassen at lære at samarbejde på. Her er alle eleverne med og har hver sin rolle, som alle er en del af det færdige resultat.

Scene tilbehør til alle roller

Uanset om man er den, der tænder og slukker for musikken på de rigtige tidspunkter, har styr på lyset, malet kulisserne eller spiller hovedrollen er alle med, og alles indsats er lige vigtig. Det kan være en dejlig oplevelse for klassen at arbejde hen mod et fælles mål og sammen få projektet til at lykkes.
Læreren har det overordnede ansvar for at det hele lykkes, herunder også at sørge for at få indkøbt det sceneudstyr, der skal bruges, hvis skolen eller institutionen ikke har det i forvejen. Måske har man allerede effekter fra tidligere forestillinger, ellers må man ud at skaffe det. Gå på opdagelse i AJ Produkters udvalg af scenetilbehør og find det, du skal bruge til din næste forestilling.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde