Sjove skille- og skærmvægge til børn

Skillevægge til børn er et sjovt stykke inventar til vuggestuen, børnehaven, dagplejen og SFO’en. Med sjove skillevægge kan man både dele rum op, og man kan lege, at det er et rigtigt hus, for her kan der både være vinduer og døre.
Med en skillevæg til børn er der garanti for mange timers leg og sjov, og her kan fantasien og legen få frit løb. Netop det, at man selv kan definere legen og skabe lige det univers, man har lyst til, er en af grundene til, at skærmvægge til børn er så populære i institutioner og dagplejer.

Skillevæg med vindue til de små

En skillevæg med vindue er oplagt til de mindste. Der skal ikke meget til at sætte legen i gang, og særligt populært er netop et hus. Hvem har ikke oplevet, hvor meget sjov og leg, der kan komme ud af en stor papkasse, men her har man en fiks og færdig husside med vinduer, man kan kigge ind eller ud af.

Skillevæg med dør til børn

Hos AJ Produkter har vi flere forskellige skillevægge til børn. Her finder du skillevægge med dør eller skillevægge med vinduer i flere størrelser. Der er med andre ord noget for enhver, når det gælder skillevægge og skærmvægge til børn.
En skillevæg fylder ikke meget og kan let sættes ind i et skab eller et opbevaringsrum, og således er det også utroligt nemt at finde frem, når man vil lege med det. Skillevægge kan sættes sammen, så man kan skabe en hel række af vægge eller samle dem til et hus.

Skillevæg rumdeler til legerum for børn

Udover leg og sjov kan en skillevæg også fungere som en praktisk rumdeler til legerum. Her kan det være hensigtsmæssigt at dele børnene op i grupper og lade dem lege på hvert sit område, og da kan en eller flere skillevægge være nyttige til at dele rummet op.

Skærmvægge formet som et hus til børn

Naturligvis kan det være en mulighed at benytte en helt almindelig mobil skillevæg, men ved at vælge en skillevæg, der er formet som et hus med døre og vinduer bliver skillevæggen til en del af legen. Farver og former stimulerer børns leg og fantasi, og derfor kan man med fordel overveje en skillevæg designet specielt til børn fremfor en almindelig skillevæg til kontor, når væggen skal bruges i vuggestuen, børnehaven eller dagplejen.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde