Høvlebænk junior

I skolens sløjdlokale lærer man at arbejde med træ, og her har man brug for høvlbænke. Her er der tale om et arbejdsbord specielt til arbejdet med træ. Ved høvlbænken kan man stå godt og arbejde, og her kan man spænde emner fast, så har man styr på dem, når man skal save, bore eller høvle.
Hos AJ Produkter har vi et bredt udvalg af høvlbænke til sløjdlokalet. Der er nemlig forskel på en høvlbænk til professionelt brug og til undervisning i folkeskolen. Som skoleelev er man på et andet niveau end en erfaren tømrer eller snedker, og derfor er udstyret også forskelligt. Det afspejler sig også i prisen, og billige høvlbænke bruges primært til hobby- eller undervisningsbrug, mens den professionelle har brug for en væsentligt dyrere model.
Er du på udkig efter børnehøvlbænke eller juniorhøvlbænke til sløjdlokalet er du kommet til det rette sted, for hos AJ Produkter har vi flere modeller af netop høvlbænke til undervisningsbrug.

Snedker høvlebænk

I sløjdlokalet kan mindre end en snedker høvlebænk altså bruges, for selv billige høvlbænke kan være ganske udmærkede, når det gælder skoleelever, der skal til at lære at betjene værktøj og arbejde med træ.
Til undervisningsbrug kan man overveje en kvadratisk høvlbænk som er fire bænke sat sammen og hvor fire elever kan stå og arbejde samtidig. Det sparer plads, og man kan følge med i, hvad de andre laver og måske hjælpe hinanden med opgaverne.

Lille høvlebænk

Netop fordi, det kan knibe med pladsen i et sløjdlokale, kan det alternativt være praktisk med en lille høvlebænk til hver elev, for selvom om bænken ikke er stor, kan man stadig arbejde ved den og lære de forskellige teknikker, der er brug for at kende, hvis man eksempelvis gerne vil arbejde med træ i sit arbejdsliv som for eksempel tømrer eller snedker.
Til høvlbænke findes forskellige typer af udstyr. Nogle høvlbænke er udstyret med skuffer, og nogle har kroge, man kan bruge til at spænde objekter fast med. Herudover kan en høvlbænk have en hæve-sænkefunktion lige som et skrivebord. Det er praktisk at kunne justere arbejdshøjden, så man kan arbejde effektivt og samtidig have en god arbejdsstilling.
Der findes altså med andre ord høvlbænke for enhver smag og til ethvert formål. Se vores udvalg af høvlbænke her på siden og bestil allerede i dag. Vi sidder klar til at tage imod din bestilling og vejlede dig, hvis du har brug for hjælp.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde