Køb nyt symaskinebord online

Er du på udkig efter et nyt sybord til dit hobbyrum eller du ansvarlig for indkøb af syborde til eksempelvis en skole eller ungdomsklub? Så er du kommet til det helt rigtige sted, for hos AJ Produkter finder du et udvalg af gode syborde, der kan bruges både hjemme og i institutioner.
Et sybord kan være temmelig uhåndterbart, hvis man ikke har en bil. Ja faktisk kan de være besværlige at håndtere selv hvis man har en bil, og da kan det være en mulighed at bestille det online og få det bragt lige til døren, så det blot skal bæres ind i syværelset eller håndarbejdslokalet.
At købe syborde online er især praktisk, hvis man skal købe mange, og det har man brug for, hvis der er tale om syborde til undervisningsbrug, hvor en hel eller halv klasse skal undervises samtidig.

Syborde i træ

De fleste syborde er fremstillet i træ, som jo er et særdeles solidt materiale. Syborde findes i flere forskellige modeller og både med og uden elektrisk lift. Et godt sybord er meget værd, hvis man holder af at sy og syr meget. Ligesom med så mange andre ting er godt udstyr vigtigt for både arbejdsglæden og det færdige resultat, og med et godt sybord er du eller dine elever godt i gang.

Syborde med lift

Et sybord med lift fungerer på den måde, at symaskinen står på en plade under bordpladen. Med et enkelt tryk på en knap åbnes en lem i bordpladen og hylden med maskinen køres op. Med denne smarte funktion kan bordet også bruges til andre ting og behøver altså ikke være reserveret kun til en symaskine. Man behøver heller ikke tænke på at pakke symaskinen væk for at bruge bordet til andre ting, man kører det blot ned på hylden under bordpladen.

Justerbar syborde

Med et justerbart sybord kan bordet altså også bruges til for eksempel at tegne eller male ved eller måske klippe stof ud til det, man vil sy. Det kan også bruges til snitte grøntsager på eller at lave lektier ved, og således kan man altså sige, der er tale om et bord med mange funktioner.
Et sybord er et bord, man vil have i mange år, og det betaler sig derfor at finde den helt rigtige model, som passer til ens behov. Gå på opdagelse i vores sortiment og find det sybord, der passer til dit hobbyrum eller undervisningslokale.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde