Stort udvalg af skummadrasser

I skolernes mindste klasser, i institutioner og dagplejer er skummadrasser uundværlige. På en skummadras kan man både sove middagssøvn og man kan tumle og lege. Her er der tale om et fast men blødt underlag, så her ligger man godt, og man kan lege uden at slå sig på et hårdt gulv.
Hos AJ Produkter har vi et bredt udvalg af netop skummadrasser, og uanset om du skal bruge skummadrasser til dagplejen, forskolen eller børnehaven, finder du dem hos os. Vi har skummadrasser i flere forskellige størrelser, typer og materialer, og her kan du med sikkerhed finde en skummadras, der passer til dit behov.

Foldbare madrasser i skum materiale

I vores sortiment finder du også foldbare madrasser i skum. En foldbar madras kan være praktisk på flere måder. Dels er dobbeltmadrassen let at opbevare, netop fordi den kan foldes sammen, men herudover kan man også bruge den som en slags sofa, hvor den ene halvdel af madrassen danner siddeunderlag mens den anden udgør ryg. Sæt blot madrassen op ad en væg, så har du en fin siddeløsning til for eksempel historiefortælling.

Madrasser med polyesterfibre

Skummet i skummadrasser kan være fremstillet af forskellige materialer, blandt andet polyesterfibre, men der kan også være tale om andre materialer. En madras i polyesterfibre absorberer ikke fugt og kan derfor være et godt valg til mindre børn, der stadig bruger ble.

Skummadrasser med mål 60x140 cm

Skummadrasser til børn behøver i sagens natur ikke være lige så store, som hvis der var tale om voksne. Ved at vælge madrasser, der netop passer til børn, sparer man derfor plads fremfor at vælge store madrasser i voksenstørrelse.

Koldskummadras i polyester betrukket med plastfolie

Er der tale om små børn, som endnu ikke er renlige, kan en madras i polyesterfibre som nævnt være en mulighed, men man kan også overveje en madras betrukket med plast. Denne type madras er let at tørre af med en klud, og i tilfælde af et uheld er der derfor ingen skade sket. Til større børn behøver man ikke tænke på den slags men kan vælge den skummadras, man synes bedst om.
Se vores udvalg af skummadrasser her på siden og bestil med få klik dine nye madrasser leveret til døren. Vi sidder klar til at tage imod din bestilling, og skulle du have spørgsmål til vores skummadrasser eller andre af vores produkter, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller i chatten, hvor vi sidder klar til at hjælpe.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde