Giv et godt førstehåndsindtryk med den rette indretning

Giv et godt førstehåndsindtryk med den rette indretning

Entreen og receptionen er virksomhedens ansigt udadtil og det første, man som besøgende ser. Med den rette indretning bliver det et indbydende sted, som giver et godt førstehåndsindtryk af din virksomhed. Men hvis det skal lykkes, er det vigtigt at overveje alt fra valget af gulvtæppe til vægfarve. Her er seks tips til en indbydende entré.
 

 1. Hold snavs væk med måtter
  En god entrémåtte har flere funktioner. Ved at opsamle snavs og fugt fra skoene mindskes slitage på gulvene, ligesom rengøringen gøres lettere og glatte gulve forhindres. Især på regn- eller snevejrsdage kan det være til stor hjælp. Uden for indgangen er der brug for en ru gummimåtte med hulrum som kan skrabe det værste skidt af. Placer derefter en måtte, som både kan skrabe og absorbere lige inden for døren. Afslut med en meget absorberende måtte for skridsikkerhed.

 2. Indret med behagelige siddeområder
  Et komfortabelt siddeområde gør entreen mere indbydende og opfordrer til at afstresse. Har du meget plads? Så vælg med fordel store, generøse sofaer eller lænestole, og match dem med et stilfuldt sofabord. Er pladsen trang? Så er et par stilfulde lænestole og et bord helt fint. 

 3. Hav en god garderobeløsning
  Det skal være let for besøgende at hænge deres overtøj op. Dette er især vigtigt om vinteren, hvor mange har en tung jakke samt en hue, handsker og et tørklæde på. En lille bøjle eller en hattehylde med kroge eller bøjler kan være tilstrækkeligt. Nogle steder kan større tøjstativer eller garderobeskabe dog være mere velegnede. Tøjopbevaring på hjul er et praktisk alternativ, som let at rulle væk og hente, når det er nødvendigt. Du kan eventuelt tilføje paraplystativer og små aflåselige skabe til personlige ejendele.

 4. Vælg en receptionsdisk til dine behov
  En flot receptionsdisk er med til at give et godt helhedsudtryk i receptionen. Ved at vælge en skranke, der består af separate moduler, kan du nemt at tilpasse den til nye behov. Kombiner med høje og lave sektioner, så receptionisten og besøgende kan vælge mellem at sidde og stå.

 5. Gennemtænk dit farvevalg
  Farverne i entreen er vigtige, da farver giver forskellige følelser og indtryk. Blå er f.eks. beroligende, rød er energigivende og grøn er harmonisk. Brug gerne farver fra virksomhedens logo eller grafiske profil for at skabe genkendelighed.

 6. Detaljer, der giver rummet et ekstra løft
  Gør entreen ekstra indbydende med planter, tæpper, gardiner eller lamper for at skabe en god stemning. Tilbyd også noget at drikke med en vanddispenser eller en kaffemaskine. Glem heller ikke magasinholdere til aviser, magasiner, brochurer og kataloger.                    

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik