Det trendy kontor

Det trendy kontor

På dette kontor har vi indrettet et oprindeligt nøgent rum i en trendy stil. Med en neutral base og møbler med enkle, rene linjer kan du skabe den følelse, du vil have gennem detaljerne, du vælger. Dette gør, at kontoret nemt og hurtigt kan opdateres med nye tendenser ved at udskifte tekstiler, kunst, pyntegenstande eller andre detaljer.


Grønne planter og lyse træsorter i kombination med hvide toner og jordfarver giver en behagelig, varm følelse. Store, frie vægflader gør det muligt at hænge igangværende arbejde op på væggen og skabe et moodboard – perfekt til eksempelvis workshops og kreative møder. 


Her er der også plads til afslapning og genopladning. Et hyggeligt sofahjørne er velegnet både til pauser og møder. Store tæpper og blødt stofbetræk på siddemøblerne gør rummet ekstra indbydende. Personlige og omhyggeligt udvalgte detaljer giver en hjemlig fornemmelse på arbejdspladsen og skaber trivsel. 


Tynde bordskærme giver privatsfære mellem arbejdspladserne uden at isolere kollegerne fra hinanden. Åbne og lukkede opbevaringsmøbler fra serien QBUS fungerer også som diskret rumdeling. De rene, hvide skriveborde har stilrene O-stel, der elegant indrammer bordpladen. 


Med de rigtige møbler og gennemtænkte detaljer kan du skabe det kontormiljø, du drømmer om.


Ønsker du endnu mere fleksibilitet på dit kontor? Læs vores artikel om det fleksible kontor til det kreative team her.

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik