Småt med plads? Sådan indretter du et lille kontor

Småt med plads? Sådan indretter du et lille kontor

På et lille kontor er hver kvadratmeter vigtig, når det gælder indretning, men selv det mindste rum kan blive en funktionel arbejdsplads. Med smarte møbler og opbevaring i højden kan der gøres underværker. Få mest muligt ud af dit gulvareal med pladsbesparende og fleksible kontormøbler. Små skriveborde og multifunktionelle møbler hjælper dig med at maksimere udnyttelsen af pladsen.
En kvinde sidder ved et skrivebord med skrivebordsskærme

Lille skrivebord til compact living

Når skrivebordene er tæt på hinanden, skaber skrivebordsskærme et lidt privat rum og mindsker distraktion fra omgivelserne. Vælg lydabsorberende skærme for at reducere støjniveauet. Skærmene kan også bruges som opslagstavler.

Små trekantede hjørneborde fylder meget lidt og giver dig mulighed for at udnytte uudnyttede hjørner. Med et lille hæve sænkebord giver det desuden også en ergonomisk arbejdsplads. Fire hjørneborde kan også sættes sammen til en arbejdsgruppe med bordskærme imellem. Perfekt til det lille kontor.

Sådan optimerer du din skrivebordsopbevaring

Møder i et lille kontor

Måske har du brug for plads til et mødebord til kunder eller kolleger. Så er et større hjørneskrivebord en pladsbesparende løsning. Du får masser af arbejdsplads i den ene ende og plads til besøgende i den anden ende.

Et ståbord fylder mindre end et stort konferencebord og er ideelt til kortere møder. Stå op under mødet, eller tilføj høje taburetter, der kan skubbes ind under bordet, når de ikke er i brug.

Skydedøre og skuffekassetter sparer plads

Vælg skabe med skydedøre eller jalousidøre, hvis du er på udkig efter lukket opbevaring. Det frigør mere gulv- og vægplads end udadgående døre, og det får rummet til at føles større. Samtidig eliminerer det problemet med skabe, der ikke kan åbnes ordentligt på grund af manglende plads. Desuden giver det et ryddeligt udseende at skjule kontorartiklerne.

Til ting, som du bruger ofte, er en skuffekassette med hjul en god mulighed for opbevaring. Den er nem at gemme væk under skrivebordet, hvor den ikke er i vejen, og den er nem at flytte, hvis du har brug for den et andet sted. Du kan også bruge en CPU-holder til din computer, så den ikke optager plads på dit skrivebord eller er i vejen på gulvet.
 

Vil du vide mere om skabet til kontoret?
Tre hylder med kontorartikler

Udnyt lofthøjde og vægge

Vær modig nok til at bygge opad, når gulvpladsen er trang. Med opbevaring fra gulv til loft får du maksimal plads på et lille område. Vægmonterede reolsystemer med skinner er nemme at tilpasse til rummet. Du kan vælge at have få hylder eller dække en hel væg.

Væghængte hylder og skabe er også perfekte til små rum. Tænk over, hvilke uudnyttede rum der kan udnyttes. Hvorfor ikke installere nogle hylder over dit skrivebord eller over døren?

Vægmonterede brochureholdere kan f.eks. bruges til modtaget post eller brochurer. De fylder betydeligt mindre end traditionelle postsorteringsskabe.

Til overtøj og tasker er væghængt opbevaring i gangen den bedste løsning. En knagerække monteret under en hattehylde med kroge giver masser af opbevaringsplads på et lille sted.

Sammenklappelige møbler er en ven i nøden

Med et par klapstole og et klapbord kan du hurtigt skabe ekstra siddepladser, når der er behov for det, og møblerne fylder meget lidt, når de er klappet sammen. Har du ikke et separat opbevaringsrum til klapstolene? Hæng dem på en krog på væggen!

Med et multifunktionelt flip-over stativ, der kan foldes sammen til et bord, har du altid en ekstra overflade, som du kan tage frem, når det er nødvendigt. Stativet fungerer ikke kun som flipover og ekstra bord, men kan også bruges som whiteboard eller magnetisk opslagstavle.
Hjørneskrivebord NOVUS
3.445,-
Kvinde åbner et FLEXUS skab med skydedøre
FLEXUS skab med skydedøre
2.695,-

Inspiration til et lille kontor

  • Brug højdejusterbare hjørneborde.
  • Sammenklappelige møbler sparer plads.
  • Møbler med hjul kan stilles væk, når de ikke skal bruges.
  • Hylder og kroge monteret på væggen sparer plads.
  • Prøv at vælge multifunktionelle møbler.
  • Brug en lys og behagelig farveskala.
  • Hold en ensartet stil i møblerne for at undgå et rodet look.

Hvis du har brug for hjælp til at indrette dit kontor, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Smarte møbler til små kontorer

FAQ

Multifunktionelle møbler, er møbler der er designet til at kunne bruges til mere end én ting, så den tilgængelige plads udnyttes fuldt ud.
Indret med møbler, der er lette at flytte - tungere møbler kan forsynes med hjul. Multifunktionelle møbler sparer plads.
Lyse farver på væggene giver en fornemmelse af plads. Prøv grå, beige eller bløde pasteller.
Arbejdsfladen og afstanden til skærmen skal være tilstrækkelig. Der skal være nok benplads under bordet og fri plads foran bordet, så man kan sidde og stå behageligt.
Indarbejd lydisolering i indretningen med tykke tæpper, loftabsorbenter og flotte lydabsorberende tavler, gardiner og paneler.

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik